به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی بحرانی روز شنبه در باره اقدامات دامپزشکی استان بوشهر در عید قربان افزود: از این تعداد ۱۱ اکیپ ثابت و ۲۳ اکیپ سیار هستند که در این اکیپها ۱۱دامپزشک، ۲۸ کارشناس بهداشتی و ۱۰ ناظر شرعی حضور دارند و بر نحوه ذبح بهداشتی و شرعی دام نظارت می کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر از مردم استان تقاضا کرد در صورت قربانی دام با اکیپهای تعیین شده تماس برقرار شود.
بحرانی ادامه داد: افزون بر ذبح دام در پنج کشتارگاه براساس هماهنگی انجام شده با شهرداران محل ذبح دام ایمنی نیز تعیین شده که مردم می توانند از فضای ایجاد شده استفاده کنند.
وی باتأکید بر رعایت نکات بهداشتی در رابطه با استفاده نکردن از گوشت تازه کشتار شده گفت: در راستای پیشگیری از انتشار بیماریهای مشترک میان دام و انسان، گوشتهای تازه کشتارشده باید تا ۲۴ ساعت و جگر تا ۴۸ ساعت در یخچال نگهداری و سپس مصرف شود.
نظر شما