دکتر رجب زینیوند روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت در راستای تحقق فرمایشات رهبر معظم انقلاب در اهمیت پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا، شناسایی و امحاء کالاهای قاچاق در حوزههای مختلف بهداشتی، درمانی و زیبایی در دستور کار شبکه بهداشت و درمان پاکدشت قرار گرفت.
وی افزود: در راستای اجرای طرح مقابله با کالای قاچاق ۵۰ داروخانه ،۷۰ واحد آرایشی و بهداشتی، سه هزار و ۳۰۰ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۴۰ عطاری مورد ارزیابی قرار گرفت.
این مسئول خاطرنشان کرد: باتوجه به اهمیت پایش فرآوردههای سلامت محور در محل واحدها، کارشناسان شبکه بهداشت در واحدهای نظارت بر امور دارویی، بهداشت محیط و نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی به طور مستمر بازدیدهای دورهای و مشترک با دیگر ارگانها با هدف کنترل اصالت این فرآوردهها بصورت هفتگی انجام میدهند.
زینیوند اضافه کرد: در جریان این بازرسیها در صورت مشاهده کالاهای غیرمجاز، اقلام سطح عرضه با همراهی و تحت نظر سازمان های برون بخش از جمله پلیس امنیت اقتصادی شهرستان، تعزیرات حکومتی، اداره صمت و اتاق اصناف اقدام قانونی از جمله امحا در محل صورت میگیرد.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال تا کنون هفت هزار واحد اقلام قاچاق غیرمجاز به ارزش ریالی حدود ۷۰۰ میلیون ریال از سطح شهرستان پاکدشت جمعآوری شده و پرونده واحدهای متخلف به مراجع قضایی ارجاع شده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت گفت: برچسبهای اصالت قدیمی به دلیل احتمال تقلب، نامعتبر است و برچسبهای اصالت و سلامت جدید کلا همگی دارای مشخصات GTIN بارکد، شناسه ۱۶ رقمی (UID)، سری ساخت و تاریخ انقضا است که همگی آنها قابلیت رهگیری دارند.
این مسئول افزود: مردم به منظور بررسی نهایی و قطعی تشخیص اصالت کالاهای سلامت محوراز سه راه ارسال کد شناسه کالا به صورت پیامک به سامانه ۲۰۰۰۸۸۲۲، مراجعه به سامانهwww.ttac.ir و یا استفاده از اپلیکیشن TTAC استفاده کنند.
پاکدشت با ۳۵۰ هزار نفر جمعیت در ۲۵ کیلومتری جنوبشرق تهران واقع شده است.
پاکدشت - ایرنا - رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پاکدشت گفت: از ابتدای امسال تا کنون، بیش از هفت هزار واحد کالای قاچاق غیرمجاز در این شهرستان کشف و توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان امحا شده است.
نظر شما