اصناف خانه سینما بهترین مرجع حل‌وفصل اختلاف‌نظرها و شکایت‌ها است

شهرکرد - ایرنا - مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد، امور استان‌ها و مجلس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری با بیان اینکه روند اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های حوزه سینما در حال انجام است، گفت: بهترین مرجع حل‌وفصل اختلافات و شکایات اصناف خانه سینماست و مسائل باید ابتدا در این اصناف به صورت کدخدا منشی حل‌وفصل شود.

محمدرضا سوقندی روز یکشنبه در گفت‌وگو با ایرنا افزود: کاستی‌های قانونی در برخی موارد موجب بروز اختلافات و تشکیل پرونده‌ برای عوامل تولیدکننده فیلم می‌شود که نیاز است برای رفع این مشکل، بخشی از فرآیندها به ‌ویژه در بخش تنظیم قراردادها بازنگری و اصلاح شود.

وی تصریح کرد: لازم است در فرمت قراردادهای سینمایی موادی شفاف و دقیق برای رفع اختلاف‌نظرهای احتمالی و مغایرت‌ها، با ضمانت اجرایی پیش‌بینی شود.

سوقندی با بیان اینکه در رسیدگی به پرونده‌های ارجاعی به سازمان امور سینمایی، آنچه در متن قراردادها وجود دارد، ملاک قرار می‌گیرد، یادآور شد: برای رفع مشکلات این حوزه علاوه بر نیاز به ارائه آموزش‌های حقوقی و اطلاع‌رسانی، باید روند اصلاح آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها نیز انجام شود که در حال حاضر این موضوع با تعامل معاونت ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی حرفه‌ای در حال پیگیری است.

وی درباره آمار پرونده‌های ارجاعی به دفتر حقوقی سازمان امور سینمایی نیز گفت: خوشبختانه تعداد این پرونده‌ها زیاد نیست و روال طبیعی و معمول در مورد آن‌ها در جریان است که نتایج آن در فرآیند رسیدگی به ذینفعان اعلام خواهد شد.

اختصاص بخشی از اعتبارات ساخت فیلم در استان‌ها به حوزه فرهنگ‌ ایثار، شهادت و مقاومت

مدیرکل دفتر حقوقی، عملکرد، امور استان‌ها و مجلس سازمان امور سینمایی و سمعی بصری و مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران با اشاره به اینکه بخشی از اعتبارت سفر رییس سازمان سینمایی به استان‌ها به تولید فیلم در حوزه ایثار و مقاومت اختصاص دارد، گفت: فیلم‌سازان مناطق غرب و جنوب کشور به دلیل موقعیت مکانی و نوع ارتباط با موضوعات دفاع مقدس، مطالبات جدی برای فعالیت در این عرصه دارند که این موضوع در دیگر استان‌ها نیز به مطالبه عمومی تبدیل شده است.

سوقندی افزود: تلاش می‌شود با حمایت از هنرمندان فیلم‌ساز، شرایط مطلوبی برای تولید فیلم کوتاه، مستند و یا فیلم بلند درباره شخصیت‌های برجسته تاریخی حوزه مقاومت، مشاهیر و شهدای گمنام، سرداران شهید، شهدای مدافع حرم، مدافع سلامت و امنیت فراهم شود.

وی همچنین درخصوص آخرین وضعیت استخدامی ایثارگران و تبدیل وضعت آنان در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز تصریح کرد: طبق قانون برنامه‌وبودجه سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ تمامی کارکنانی که مشمول قانون و واجد شرایط بودند، تبدیل وضعیت شدند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور ایثارگران علت انجام نشده این فرآیند برای تعدادی از افراد را وجود موانع قانونی دانست و اظهار داشت: رفع این اشکالات و ایرادات در حال پیگیری است.

سوقندی با تاکید بر اینکه امور ایثارگران در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی رسالت ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت را نیز عهده‌دار است، گفت: هنر به عنوان بخش خلاق فرهنگ به شمار می‌رود و بهترین ابزار نهادینه‌سازی این فرهنگ ایثار و شهادت محسوب می‌شود که برای بهره‌گیری مطلوب از  عرصه‌های هنری چون سینما، هنرهای نمایشی، کتاب و نشر و رسانه در تثبیت فرهنگ ایثار و شهادت و ترویج آن، برنامه‌های متنوع و خاصی در نظر گرفته شده است.

به گزارش ایرنا، در جریان سفر محمد خزاعی معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رییس سازمان سینمایی و سمعی بصری به چهارمحال و بختیاری  ۴۰۰ میلیون تومان برای تولید فیلم کوتاه در این استان اختصاص یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha