هاشم علایی روز سه شنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا، هدف از انجام این بازرسیها را حفظ سلامت و ایمنی جامعه، ملموس کردن حضور استاندارد در جامعه و اعتماد سازی و ارتقای کیفیت محصولات ذکر کرد.
وی افزود: بر اساس برنامه زمانبندی ابلاغی از سوی سازمان ملی استاندارد ایران، در قالب طرح اجرای هماهنگ استانداردهای اجباری(طرح طاها)، این بازرسیها در فصل بهار از مراکز عرضه و توزیع کالا در استان اردبیل انجام شد.
مدیر کل استاندارد استان اردبیل همچنین گفت: این بازرسیها توسط شرکتهای بازرسی تأیید صلاحیت شده و کارشناسان اداره کل استاندارد انجام شده و ۲۰ درصد بیشتر از برنامه عملیاتی مصوب بوده است.
وی اظهار کرد: در سه ماهه نخست امسال، در قالب طرح طاها تعداد ۴۳ مورد نمونهبرداری و آزمون فرآوردهها تولیدی از مراکز عرضه و فروش کالا در صنایع غذایی و کشاورزی، نساجی و چرم، بستهبندی و سلولزی، خودرو و نیروی محرکه، شیمیایی، ایمنی، سلامت، انرژی و محیط زیست، مکانیک و فلزشناسی و سنجش دقت وزنکشی فلزات گرانبها در استان اردبیل انجام شده است.
علایی همچنین گفت: با اعتبار تخصیص یافته از سوی سازمان ملی استاندارد ایران برای نمونهبرداری در اجرای طرح طاها، کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری از سطح بازار خریداری و در آزمایشگاههای همکار مورد آزمون قرار میگیرد.
وی بیان کرد: در این بازرسیها، کارشناسان اداره کل استاندارد و کارشناسان شرکتهای بازرسی تائید صلاحیت شده استان اردبیل، به واحدهای صنفی مراجعه کرده و کالاهای مشمول استاندارد اجباری فاقد علامت استاندارد یا فاقد کد ۱۰ رقمی و یا مشکوک به جعل علامت استاندارد را شناسایی، توقیف و جمع آوری میکنند و در صورت لزوم طبق مقررات سازمان ملی استاندارد ایران، با خاطیان برخورد قانونی انجام میشود.
به گزارش ایرنا، تعداد ۳۱۲ واحد تولیدی با ۶۹۷ فرآورده و محصول در زمینه تولید مصالح ساختمانی، صنایع غذایی و کشاورزی، صنایع شیمیایی، مکانیک فلزشناسی، بسته بندی و سلولزی، انگ فلزات گرانبها ، برق، نساجی و مهندسی پزشکی در استان اردبیل زیر پوشش اداره کل استاندارد قرار دارد.
نظر شما