به گزارش خبرنگار ایرنا، این فعالیتها شامل برگزاری کلاسهای تقویتی رایگان در حوزه آموزشی و تربیتی است که به دانشآموزان در مقاطع مختلف از سوی معلمان مجرب و متخصص آموزش داده میشود.
نماینده ولیفقیه در استان و امامجمعه اردبیل در این آیین گفت: آینده کشور، تغییرات و پیشرفت در جریان تحولات جهانی در گرو فعالیتهای بخش فرهنگ و حوزه آموزش و پرورش است.
آیتالله سیدحسن عاملی اضافه کرد: اقتدار یعنی اقتدار فرهنگی و هیچ قدرتی با آن برابری نمیکند و هر کشور و دولتی که سربلند شده و یا اگر فاصلهای ایجاد شده، ناشی از فرهنگ بوده است.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: همه کشورهای پیشرفته با آموزش و فرهنگ توانستند در جایگاههای رفیع قرار بگیرند، از این رو آینده ما نیز بدان وابسته بوده و توسعه فرهنگی و اجتماعی هم از این طریق ایجاد میشود.
امام جمعه اردبیل اظهار کرد: انسان به مثابه قطار و بخش فرهنگ به مثابه ریل است و در صورت فقدان ریل حرکت رو به جلوی قطار ممکن نخواهد شد؛ از این رو پرورش انسانها و سرداران بزرگ یا مدیران پاکدست وابسته به فرهنگ است.
عاملی با اشاره به سست شدن عنصر تربیت در خانوادهها و آموزش و پرورش افزود: خانوادهها نیازمند مشارکت معلمان و معلمان هم نیازمند مشارکت خانوادهها در امر تربیت هستند و ضروری است هر دو نهاد با مشارکت یکدیگر در تربیت دانش آموزان توجه جدی داشته باشند.
وی ادامه داد: فضای مجازی بنیان خانوادهها را سست کرده و خانواده ها باید مواظب باشند تا فرزندانشان بیهوده وقت خود را در فضای مجازی صرف نکنند چرا که در این سنین آسیبهای فضای مجازی بیشتر است.
نماینده ولی فقیه در استان اردبیل خاطرنشان کرد: صنعت ارتباطات همه معادلات را بهم ریخته و دشمن توانسته است که هرگونه محدودیتی را از میان بردارد و در چنین شرایطی دیگر نمیتوان انسانها را محدود کرد.
آیتالله عاملی گفت: در این زمینه نگرانی بسیار جدی وجود دارد که نسل جدید با کدام احساس، زیبایی، مدنیت، امانتداری، رفتار اجتماعی، عفت، احساس جمعی و نظام اداری رشد میکند.
نظر شما