جشنواره تابستانی قشم ظرفیتی برای احیا فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری جزیره است

قشم - ایرنا - مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از جشنواره تابستانی عید تا عید به‌ عنوان ظرفیتی برای احیا فعالیت‌های اقتصادی و گردشگری این جزیره یاد کرد.

به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی در جلسه بررسی عملکرد سه‌روزه جشنواره تابستانی قشم با تاکید بر لزوم نظرسنجی از مردم و گردشگران اظهار داشت: ورود بیش از ۶ هزار گردشگر به قشم و استقبال بیش از ۲ هزار نفر از قشموندان و هموطنان از برنامه‌های شبانه این جشنواره در این مدت، بیانگر اثربخشی مطلوب این رویداد در کشور بوده است.

وی هدف از برپایی جشنواره تابستانی قشم را احیا اقتصاد مردم و زنده کردن تابستان‌های داغ جزیره خواند و افزود: احصا کاستی‌ها و کمبودها در برگزاری این رویداد، ما را برای مدیریت بهتر رویداد بزرگی همچون میزبانی از شرکت‌کنندگان در جام جهانی و تداوم جشنواره تابستانی قشم در سال‌های بعد آماده می‌کند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم خواستار حرکت هماهنگ و تعاملی درون بخشی و فرابخشی در این منطقه شد و گفت: برای کمک به پویایی شرایط اقتصادی و جریان مداوم درآمدزایی در جزیره، نیاز به همکاری و همسویی در همه بخش‌ها چه دولتی و چه خصوصی است.

قشم این روزها با تخفیف‌های ۳۰ تا ۸۰ درصدی میزبان گردشگران تابستانی است.

جشنواره تابستانی قشم باهدف افزایش ورود گردشگران، ارتقای رونق اقتصادی اماکن اقامتی، بازارها و مجتمع‌های تجاری و حضور علاقه‌مندان حوزه گردشگری جزیره از تاریخ ۱۸ تا ۳۱ تیرماه در حال برگزاری است.

این جشنواره با حمایت و سیاست‌گذاری منطقه آزاد قشم و با همکاری فعالان اقتصادی، مجتمع‌های اقامتی و تجاری جزیره اجرایی شده است.

در مدت برپایی این جشنواره و در بخش خدمات گردشگری به مسافران، تا ۸۰ درصد و در خرید از بازارها و مجتمع‌های تجاری، تا ۳۰ درصد تخفیف داده می‌شود.

برگزاری برنامه‌های مفرحی از قبیل جُنگ‌های شادی، رالی خانواده، نمایشگاه غذاهای محلی، موسیقی محلی و آیین‌های بومی و نظایر آن نیز بخش دیگری از برنامه‌های جشنواره تابستانی قشم است.

به گزارش ایرنا، مردم ایران زمین همه ساله در ایام مختلف با سفر به جزیره قشم به عنوان سرزمین زیبایی‌ها از شگفتی‌های عالم خلقت در قالب سایت‌های مهم گردشگری قشم همچون طولانی ترین غار نمکی جهان، دره ستاره‌ها، دره و تنگه چاهکوه، دره تندیس‌ها، موزه ژئوپارک، چاه‌های تلا و بادگیرهای بندر تاریخی لافت، جزایر ناز، سواحل زیبا، سایت تخم‌گذاری لاک پشت‌های پوزه عقابی، جنگل‌های دریایی حرا، خلیج دلفین‌های هنگام، غارهای خوربس، بام قشم و دهها پدیده دیگر زمین شناختی دیدن می‌کنند.

ارتباط با مردمان شریف و میهمان دوست جزیره قشم، استفاده از خانه‌های بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری، بازدید از موزه لنج سازی گوران، استفاده از سواحل زیبا، خرید از بازارها و مجتمع‌های تجاری، استفاده از مدارس غواصی برای تماشای شگفتی‌های زیبای زیر آب، شنا در سواحل و بهره بردن از ورش‌های مختلف آبی به همراه خرید صنایع دستی بانوان هنرمند جزیره هم از دیگر امتیازات سفر به این جزیره شگفتی‌ها است.

سفر به قشم از سه مسیر هوایی (فرودگاه بین‌المللی قشم)، زمینی (سفر با خودروهای شخصی و عمومی از طریق بندر پهل بندرعباس به بندر لافت جزیره قشم توسط شناورهای لندینگ کرافت) و دریایی (از بندر شهید حقانی بندرعباس به بندر شهید ذاکری شهر قشم) امکانپذیر است.

جزیره زیبای قشم با فرصت های عالی تجاری، دارای مساحتی ۲.۵ برابر بزرگتر از سنگاپور و بحرین می باشد.

این جزیره با سواحل آرام و پوشیده از شن های طلایی و نقره ای و غروب منحصر به فرد به عنوان نگین خیج فارس شناخته می شود.  

این جزیره زیبا با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha