به گزارش ایرنا از روابط عمومی اتاق بازرگانی اهواز، شهلا عموری چهارشنبه اظهارداشت: اتاق بازرگانی اهواز به واسطه برخورداری از توانمندی کارشناسی در حوزههای مختلف، همراستا با الگوهای توسعهای فعالیت شورای جهانی ICC شناخته شد.
وی ادامهداد: از جمله این توانمندیها میتوان به بدنه کارشناسی فعال در حوزه بهبود محیط کسب و کار (دبیرخانه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان)، مرکز داوری، بخش اطلاع رسانی و همچنین برگزاری دورههای آموزشی بین المللی و استاندارد اشاره کرد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اهواز گسترش تعامل اقتصادی بینالمللی، مسائلی همچون تسهیل تجارت، افزایش صادرات و همچنین بحث همگنسازی مقررات بینالمللی، حمایت از توسعه صادرات و بخش خصوصی و قدرت نفوذ دیپلماسی اقتصادی را از اهداف ICC دانست و گفت: دفاع از بخش خصوصی کشورها و تلاش برای توسعه و تسهیل تجارت داخلی و خارجی از مهمترین چشماندازهای این سازمان است.
عموری عضویت اتاق در شورای جهانی ICC برای تحقق برنامههای توسعهای فعالان اقتصادی استان خوزستان را کاربردی عنوانکرد و افزود: در تاریخ ۲۴ خردادماه امسال، عضویت اتاق بازرگانی اهواز در نشست شورای جهانی اتاق بازرگانی بین المللی ( ICC World Council) ثبت و تایید شد.
وی از جمله مزایای عضویت در اتاق بازرگانی بینالمللی (ICC) را ارتباط با جامعه کسب و کار جهانی و امکان شرکت در نشستهای مرتبط با ICC، ارتباط با شرکتهای بزرگ و فعال بینالمللی، ارتباط با متخصصان حوزه تجارت و حل و فصل اختلافات تجاری و همچنین شرکت در دورههای آموزشی در حوزههای مرتبط با تسهیل تجارت و دریافت گواهی معتبر مورد تائید ICC بیانکرد و ادامه داد: ارائه خدمات مشورتی تخصصی در حوزههای حقوقی، بانکی، بیمه، حمل و نقل، گمرکی، مالیاتی به منظور رفع نیازها و مشکلات جوامع کسب و کار و تجار بینالمللی و تسهیل تجارت فرامرزی از برجسته ترین مزیت های عضویت درICC محسوب میشود.
بر اساس این گزارش، اتاق بازرگانی متولی ارائه مشاوره های اقتصادی به قوای سه گانه و تسهیل کننده فعالیت بخش خصوصی در کشور است.
نظر شما