دکتر یونس احمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد بازرسی قبل، حین و بعد از ذبح دام ها توسط کارشناسان دامپزشکی در نقاط مختلف استان انجام شده است.
وی افزود: در عملیات نظارت بر احشام قربانی لاشه ۲ راس دام به طور کامل ضبط شد و ۳۶ مورد نیز ضبط موضعی اندام های غیر قابل مصرف صورت گرفت.
احمدی تعداد گروه های ثابت وسیار ناظر بر ذبح احشام را ۶۰ نفر در قالب ۳۵ گروه شامل ۳۶ نفر بازرس بهداشت گوشت، ۱۲ نفر دکتر دامپزشک و۱۲ نفر روحانی ناظر ذبح شرعی ذکر کرد.
وی یادآور شد: این گروه ها نظارت بر ذبح احشام را از ساعت ۶ صبح تا ۱۴ ظهر در کشتارگاه ها و میادین عرضه دام انجام دادند و در مواردی که افراد در منازل خود اقدام به ذبح احشام قربانی داشتند در صورت تماس با دامپزشکی گروه های سیار به محل اعزام می شدند.
به گزارش ایرنا، بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک بین انسان و دام شناسایی شده است.
نظر شما