هیوا لهونیان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مصرف برق مشترکان کردستانی در ساعت اوج بار، نسبت به مدت مشابه پارسال ۳۷ مگاوات افزایش یافته است و هشت درصد رشد نشان می دهد.
وی افزایش دمای هوا و استفاده از سیستم های سرمایشی را دلیل اصلی افزایش مصرف برق در استان عنوان کرد و افزود: با این وجود تاکنون هیچگونه خاموشی با برنامه ای در سطح استان اعمال نشده است اما در قالب تفاهم نامه های منعقد شده میزان و روند مصرف مشترکان بخش های اداری، صنایع و کشاورزی مدیریت می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان با اشاره به اینکه هم اکنون شبکه برق در سراسر نقاط استان پایدار است، اضافه کرد: ضروری است برای تامین برق مطمئن و پایدار مراکز حساس و حیاتی و بخش های خانگی و صنایع، با همکاری و همراهی دستگاه ها و مراکزی که دارای مولدهای خود تامین (دیزل ژنراتور) هستند مدیریت بار به نحو احسن در سطح استان اجرایی شود.
لهونیان با تاکید بر اینکه صرفه جویی در مدت زمان پیک مصرف یعنی بین ساعات ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۴ در تاثیر بسزایی در مدیریت بار شبکه دارد از شهروندان خواست برای تداوم استفاده از انرژی برق به صورت پایدار وسایل سرمایشی خود را در حالت متوسط و درجه سرمایشی کولرهای خود را در دمای آسایش قرار دهند تا علاوه بر تامین هوای مطبوع امکان بهره مندی همگانی و مستمر انرژی برق برای بقیه همشهریان فراهم شود.
وی به نحوه استفاده صحیح از سیستمهای سرمایشی اشاره کرد و اظهار داشت: وجود سایبان برای کولر آبی، تعویض به موقع پوشال و سرویس آن میتواند نقش مهمی در کاهش مصرف برق داشته باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کردستان گفت: درجه مناسب برای کولرهای گازی بین ۲۵ تا ۲۶ درجه است، ضمن اینکه مشترکان خانگی استفاده از وسایل پرمصرف مانند جارو برقی و لباسشویی را به ساعات غیر اوج مصرف موکول کنند.
در حال حاضر ۷۱۲ هزار مشترک در بخش های مختلف از خدمات شرکت توزیع نیروی برق کردستان بهره مند هستند.
نظر شما