بخش عمده درآمدهای بیمارستان گناوه هزینه کرونا شد

گناوه– ایرنا– رئیس بیمارستان امیرالمومنین(ع) گناوه گفت: شیوع ویروس کرونا باعث شد تا همه درآمدها و برنامه ریزی‌هایی که برای این بیمارستان انجام شده بود، برای این پاندمی هزینه شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدعلی دریانورد روز پنجشنبه در نشست با فعالان اجتماعی این شهرستان افزود: عملکرد بیمارستان گناوه در ۲ سال بحران کرونا به رغم محدودیت های بسیار و مشکلات زیاد، خوب ارزیابی و به بیماران خدمات مناسب ارایه شد.

وی اظهارداشت: این بیمارستان با توجه به اعتبارات کم و امکاناتی که در اختیار داشت در مواجهه با ۶ پیک کرونا  توانست بهترین نتیجه را بگیرد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه گفت: وقتی همه درآمدهای بیمارستان برای کرونا صرف شود، امکان انجام کارهای دیگر نظیر زبربنایی و عمرانی سلب می شود که این مرکز نیز از این مقوله مستثنی نبود و تحت شعاع  این بیماری قرار گرفت.

وی ادامه داد: در سه سال اخیر در این بیمارستان که یک ارگان خودگردان است و باید هزینه هایش را تامین کند، یک سری اقدام ها در اوج کرونا انجام شد.

دریانورد گفت: راه اندازی بخش آی سی یو چهار تخته با هزینه کرد حدود سه میلیارد تومان با کمک و مشارکت خیران و دانشگاه علوم پزشکی، بازسازی بخش زنان و زایمان با تجهیزات کامل که مخروبه بود، تعمیر و بازسازی سیستم فاضلاب و فعال شدن اتاق مجهز بخش تالاسمی از عمده فعالیت های دوران اوج کرونا در این بیمارستان بود.

وی افزود: احداث و راه اندازی دستگاه اکسیژن ساز با مشارکت خیران از دیگر اقدامات مهم در این بیمارستان بود که هزینه زیادی در برداشت.

دریانورد ادامه داد: در این ارتباط ۲۴۰ میلیون تومان برای ساختمان دستگاه اکسیژن ساز توسط خیران تامین شد و حدود سه میلیاردتومان برای  خرید دستگاه هزینه شد.

وی بیان کرد: گازکشی برای ۶۰ پانسیون و دیگر بخش های مختلف بیمارستان، ارتقای سیستم اینترنت با اتصال به شبکه فیبر نوری، ترمیم لوله کشی آب و تامین و تعمیرات ژنراتور برق، تبدیل سیستم زباله سوز از گازوئیل به گاز سوز و بازسازی آشپزخانه از دیگر عملکردهای صورت گرفته در این بیمارستان است.

دریانورد گفت: تبدیل وضعیت بیش از ۵۰ نفر از نیروهای ساعتی به حجمی، با تحت پوشش قراردادن بیمه نیز انجام شده است و در آینده نزدیک به سیستم استخدامی می پیوندند.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه افزود: از بدو مسئولیت حدود ۱۱ میلیاردتومان تجهیزات پزشکی برای بیمارستان خریداری شده که اسناد آن موجود است.

بخش عمده درآمدهای بیمارستان گناوه هزینه کرونا شد

وی یادآورشد: چهار واحد پانسیون به مجموع پانسیون های قبلی نیز اضافه می شود که مرحله نماکاری آن در حال اتمام است و پیش بینی می شود حدود سه ماه دیگر به بهره برداری برسد.

دریانورد گفت: اخذ مجوز راه اندازی یک دستگاه سی تی اسکن جدید، تامین یک دستگاه سونوگرافی برای پزشکان طرحی در شهر، درخواست حداقل ۶ دستگاه دیالیز از دانشگاه علوم پزشکی، جذب متخصص و یک دستگاه آمبولانس در دستور کار قرار گرفته است.

وی بیان کرد:  این بیمارستان عمومی که  قدمت نزدیک به ۲۰ ساله دارد، دارای ۹۶ تخت فعال ، ۱۲۰ تخت مصوب،  ۳۷ پزشک متخصص به صورت متغیر، پنج پزشک عمومی، ۱۰۷ پرسنل پرستاری و مجموع کل نیروها ۴۵۶ نفر است.

وی بیان داشت: همه متخصصان در بیمارستان بجز متخصص پوست که طرحش تمام شد، حضور دارند و در حال رایزنی برای بکارگیری یک متخصص پوست هستیم.

وی افزود: عمل های جراحی در بیمارستان سالانه ۲ هزار و ۵۰۰ مورد است که بطور متوسط در هرماه حدود ۲۱۰ تا  ۲۵۰ مورد انجام می شود.

دریانورد ، تعداد مراجعان سرپایی سالانه را در بیمارستان امیرالمومنین گناوه برای درمان حدود ۱۰۰ هزار نفر، بستری ها حدود ۱۲ هزار نفر با  ۱۱ بخش فعال  عنوان کرد.

رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) گناوه به وضعیت  بدهی و درآمدهای این مرکز اشاره کرد و گفت: این بیمارستان زیر مجموعه ای از دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر است و هم اینک حدود  ۳۰  میلیاردتومان بدهی از مجموع بدهی که رئیس آن دانشگاه چندروز پیش برای کل بیمارستان ها اعلام کرد، دارد.

وی ادامه داد: بیمارستان دولتی، کارگاهی و خودگردان  است که بازدهی ندارد و تعرفه ای که از آن پول دریافت می‌کنیم، ثابت است در حالی که میزان زیادی بر تعرفه ها اضافه نشده، اما هزینه ها چندین برابر بالا رفته است.

رئیس بیمارستان امیر المومنین گفت: با وجود اینکه درآمد این مرکز ثابت است اما هزینه های آن بالا رفته است و به تبع با بدهی مواجه خواهیم شد و نه تنها این مرکز بلکه سایر بیمارستان ها دچار آن هستند.

دریانورد بیان کرد: اعتباری که به این بیمارستان در ماه اختصاص می یابد بین ۳۵۰ تا ۵۵۰ میلیون تومان است که در قبال آن هزینه کردها  سیر صعودی داشته و به عنوان نمونه یک قلم، پرداخت ۴۵۰ میلیون تومان برای نیروهای شرکتی است و باید بپردازیم و با این روند اداره بیمارستان سخت و دشوار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha