امام جمعه زاهدان: تولید محتوا مهمترین نیاز برای ترویج فرهنگ غدیر است

زاهدان- ایرنا- نماینده ولی‌فقیه ولی‌فقیه سیستان‌وبلوچستان و امام جمعه زاهدان با بیان اینکه تولید محتوا مهمترین نیاز برای ترویج فرهنگ غدیر است گفت: باید از راه‌های مختلف به تولید محتوا در خصوص واقعه غدیر بپردازیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا آیت‌الله مصطفی محامی روز پنجشنبه در دیدار اعضای بنیاد غدیر سیستان و بلوچستان اظهارداشت: در منظومه معارف دینی غدیر از مباحث مهم و محوری بوده که نیازمند کار فراوان است.

امام جمعه زاهدان ضمن تاکید بر اهمیت تولید محتوا در راستای واقعه غدیر افزود: پرداختن به جنبه‌های شعاری و احساسی لازم اما زودگذر است و این احساس باید ابزاری برای رسیدن به باطن و محتوای کار باشد.

آیت‌الله محامی بیان کرد: باید از راه‌های مختلف به تولید محتوا در خصوص واقعه غدیر بپردازیم  که در این جهت قالب‌های متعددی از جمله شعر وجود دارد و تهیه اشعار پر محتوا و حکیمانه می‌تواند مورد استفاده مداحان قرار گیرد.
وی ادامه داد: تهیه محتوای مناسب برای سخنرانی مبلغان و یا تولید محتوا در فضای مجازی از دیگر راه‌هایی است که می‌تواند به آشنایی مردم با معارف غدیر کمک کننده باشد.
امام جمعه زاهدان گفت: خطبه غدیر دارای معانی و مفاهیم متعدد است اما متاسفانه مردم تنها جمله "مَنْ کُنْتُ مَوْلَاهُ فَهَذَا عَلِیٌّ مَوْلَاهُ" را شنیده و به آغاز و پایان این جمله توجهی ندارند و در این جهت دچار شبهه می‌شوند در صورتی که اگر قبل و بعد این جمله را بخوانیم هیچ شبهه‌ای ایجاد نخواهد شد.
نماینده ولی‌فقیه در سیستان‌وبلوچستان اظهار داشت: مخاطب ما در بحث غدیر تنها شیعیان نبوده بلکه اهل سنت نیز مخاطب ما هستند و واقعه غدیر با وجود اینکه در محوری محل اختلاف است در محور دیگر می‌تواند عامل وحدت جهان اسلام باشد از این جهت که واقعه غدیر را همه نقل کرده و مورد اتفاق فریقین است.
وی گفت: محور اختلاف در معنی کلمه مولا است که عده‌ای آن را به معنی ولی و سرپرست و عده‌ای دیگر این کلمه را تحت عنوان دوست معنی می‌کنند و باید دقت کنیم که اگر به معنای دوستی است یک دوستی ویژه است چرا که اگر یک دوستی معمولی بود نیاز به این همه تدارک نداشته، خیمه جداگانه نمی‌زدند و افراد برای عرض تبریک خدمت امیرالمومنین(ع) نمی‌رسیدند.

آیت الله محامی افزود: باید تلاش کنیم تا شیعه و اهل سنت در جلسات غدیر شرکت کنند زیرا اصل واقعه غدیر مورد اتفاق شیعه و اهل سنت است.
وی گفت: وقایعی که مربوط به فکر، دل و احساس مردم است باید به خود آن‌ها واگذار شود زیرا در چنین حالتی مردم وارد عرصه شده دلبستگی پیدا کرده و هدف حاصل می‌شود.
وی عنوان داشت: ورود اهل سنت به ستادهای غدیر و یا تشکیل کمیته‌ مستقل از اهل سنت کار شایسته‌ای است تا بر مبنای خود عمل کنند و باید در این جهت زمینه سازی‌های لازم صورت گیرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha