به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از اداره کل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری، شهرام احمدی افزود: وُل ایرانی از راسته جوندگان و از خانواده کیسه دهانها و ولها است.
وی یادآور شد: مشاهده وُل ایرانی برای نخستین بار در کشور از یک باغ در اطراف شیراز گزارش شده است که با پژوهش دانشگاهیان استان و ارائه مقاله مشاهده آن، دومین ثبت کشوری و اولین ثبت در استان چهارمحال و بختیاری برای این گونه رقم خورد.
احمدی با بیان اینکه اطلاعات بسیار کمی از ویژگیهای زیستی، وضعیت پراکندگی، بوم شناسی و تهدیدات احتمالی اثرگذار بر بقای این گونه وجود دارد، تصریح کرد: به همین دلیل این گونه جانوری در طبقه کمبود اطلاعات با عنوان DD در فهرست سرخ IUCN قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری هشت منطقه شامل یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیاتوحش و پنج منطقه حفاظتشده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۱.۶۳ درصد مساحت این استان را در برمیگیرند.
پارک ملی و منطقه حفاظتشده تنگ صیاد و مناطق حفاظتشده هلن، سبزکوه، شیدا و قیصری از جمله مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیطزیست در چهارمحال و بختیاری به شمار میروند.
همچنین تالابهای بینالمللی چغاخور و گندمان در شهرستان بروجن، مهمترین زیستگاه پرندگان تالابی و گونههای مهاجر در استان شناخته میشوند.
نظر شما