طرح آبرسانی بین حوضه‌ای همدان منطبق با استانداردهای علمی، فنی و بهداشتی است

همدان- ایرنا- سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با رد هرگونه ادعا در خصوص آلودگی آب طرح آبرسانی بین حوضه ای همدان، گفت: این پروژه ها به عنوان طرح های مهم و ملی وزارت نیرو منطبق با استانداردهای روز جهانی و براساس موازین دقیق بهداشتی، علمی اجرا می شود.

محمد ضروری روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: پروژه‌های آبرسانی وزارت نیرو در سراسر کشور بر اساس مبانی دقیق کارشناسی و استانداردهای علمی و فنی اجرا می شوند و طرح آبرسانی بین حوضه ای همدان(انتقال آب) نیز برهمین اساس و با ن پژوهش‌های دقیق علمی و کارشناسی تصویب و مطابق استانداردهای جهانی در حال اجرا است.

وی با اشاره به اینکه آزمایشگاهی تخصصی، کیفیت آب این طرح را از سالیان گذشته آزمایش و تاکید کرده است، اظهار داشت: این آزمایشگاه در فصل‌های مختلف، ترازهای مختلف، مناطق مخلتف، عمق کم و زیاد و به صورت دوره‌ای، کیفیت آب را اندازه گیری می‌کند که بر اساس نتایح حاصل از این آزمایش‌های علمی، آرسنیک موجود در این آب مطابق با معیارهای استاندارد است و هیچگونه آلودگی ندارد.

ضروری تصریح کرد: جدای از این مباحث این پروژه دارای تصفیه خانه ای با استانداردهای دقیق مصرف در بخش های صنعت، کشاورزی و آشامیدنی است که آب شرب و مصرفی این پروژه پس از گذر از تصفیه خانه در اختیار شرکت آب و فاضلاب و مصرف کننده قرار داده می شود.

 وی با اشاره به برخی مطالب در خصوص آلوده بودن این آب به آرسنیک ، تاکید کرد: طرح این قبیل مطالب هیچگونه مبنای علمی و کارشناسی ندارد و تنها ایجاد نگرانی کاذب می کند چراکه مطالب در این حوزه های فنی و کارشناسی، باید متقن و مبتنی بر اصول علمی باشد.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: وزارت نیرو تصفیه خانه‌ها و آزمایشگاه مجهزی دارد که با استفاده از این ظرفیت ها، آب متناسب و کاملا بهداشتی را با استانداردهای موجود که بالاتر و سختگیرانه‌تر از استانداردهای اروپایی است، برای مصرف و شرب مردم تامین می کند.

وی با بیان اینکه وظیفه ما(آب منطقه ای) تامین آب خام است که این آب متناسب با استانداردهای تعیین شده پس از تصفیه در اختیار آبفا قرار می گیرد، ادامه داد: همه شهرها و مناطق کشور و استان تصفیه خانه دارند که آب پس از تصفیه در آن، در اختیار شرکت آب و فاضلاب قرار داده می‌شود.

ضروری افزود: شهروندان و مردم خوب همدان بدانند با تلاش شرکت آب منطقه‌ای استان، گواراترین و بهترین آب آشامیدنی تامین و در اختیار آن‌ها گذاشته می شود.

به گزارش ایرنا، پروژه آبرسانی بلندمدت و بین حوضه ای به همدان طرحی موثر و راهگشا برای برون رفت دیار الوند از خشکسالی است که دولت سیزدهم کمرهمت بسته تا این طرح را پس از ۱۷ سال به بهره برداری برساند.

رهبر معظم انقلاب اسلامی تیرماه ۱۳۸۳ در سفر به همدان، حکم اجرای پروژه آبرسانی بلندمدت رودخانه تالوار(تلوار) به استان همدان را صادر کردند. رودخانه ای که از کوه‌های شمال غربی استان همدان سرچشمه می‌گیرد و پس از گذر کوتاه از کردستان، وارد استان زنجان می‌شود و پس از آن به رود «قزل اوزن» در استان گیلان و دریای خزر می‌ریزد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha