احداث چهار درمانگاه تامین اجتماعی در چهارمحال و بختیاری شتاب می‌گیرد

شهرکرد- ایرنا- سرپرست اداره کل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: یکی از مصوبات سفر رییس جمهور به استان تامین اعتبار برای احداث چهار درمانگاه است که با تخصیص اعتبار عملیات اجرایی آن شتاب می گیرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالله مختاری شنبه شب در نشست با خبرنگاران  افزود: این درمانگاه‌ها در شهرهای اردل، بروجن، شلمزار و فارسان احداث می شود و مشکل تامین زمین این مراکز درمانی برطرف شده است و پیش‌بینی می‌شود تا ۲ سال آینده به بهره‌برداری برسد.

وی جمعیت تحت پوشش این سازمان در استان را ۴۸۴ هزار نفر اعلام کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی به ۲ صورت مستقیم و غیرمستقیم به جمعیت تحت پوشش خود خدمات‌رسانی می‌کند که نحوه خدمات‌رسانی این سازمان در استان بر اساس نظرسنجی‌های انجام شده در سطح قابل قبولی است.

سرپرست اداره کل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این اداره کل طی سال گذشته ۴۳۰ میلیارد تومان کسری منابع داشته است، تصریح کرد: این اداره کل در سال گذشته ۶۴ میلیارد تومان مقرری بیمه بیکاری پرداخت کرده که رتبه یک را در کشور به خود اختصاص داده است.

مختاری در خصوص افزایش حقوق مستمری‌بگیران تامین اجتماعی نیز اظهار داشت: ۷۵ درصد مستمری‌بگیران استان حداقلی‌بگیر هستند که افزایش ۵۷ درصدی حقوق‌ها شامل حال آنها شده است.

وی در خصوص امکان سرمایه‌گذاری شرکت‌های سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی از جمله شستا نیز خاطرنشان کرد: این شرکت در مناطقی سرمایه‌گذاری می کند که بیشترین سوددهی را داشته باشد از همین رو اگر چنین موقعیتی در استان فراهم شود امکان سرمایه گذاری حاصل می شود.

خدمات رسانی به ۲.۵ میلیون مراجعه‌کننده در بیمارستان امام علی(ع)

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست با اشاره به نحوه خدمات‌رسانی این نهاد در استان اظهار داشت: تامین اجتماعی در استان یک بیمارستان و پنج پلی‌کلینیک و درمانگاه تخصصی است که در سال گذشته بیمارستان امام علی (ع) به ۲.۵ میلیون مراجعه‌کننده خدمات‌رسانی کرده است.

مصطفی فلاحی افزود: همچنین ۱۵ هزار نفر در بیمارستان امام علی (ع) بستری شدند که از این تعداد ۱۰ هزار نفر عمل جراحی کردند.

وی با بیان اینکه این سازمان ۷.۵ درصد تخت‌های بیمارستانی استان را به خود اختصاص داده است، تصریح کرد: این در حالی است که در دوران شیوع کرونا ۲۵ درصد بیماران در بیمارستان امام علی (ع) بستری شدند.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری از جذب ۲۰ پزشک متخصص در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت: با این وجود در برخی تخصص ها از جمله دندانپزشکی با کمبود پزشک مواجه هستیم.

فلاحی با بیان اینکه طی نظرسنجی‌های انجام شده مراجعه‌کنندگان بیمارستان امام علی ( ع) از خدمات این مرکز درمانی ۸۱ درصد رضایت داشته‌اند، خاطر نشان کرد: درصد فوت بیماران کرونایی در این مرکز درمانی ۴.۱ درصد بوده در حالی که این رقم در کشور هفت درصد بوده است.

وی افزود: درمان هر بیمار کرونایی بستری شده در بیمارستان امام علی به طور میانگین هشت میلیون تومان برای این سازمان در پی داشته است.

سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه این سازمان ۹۰ درصد هزینه های ناباروری را تقبل می کند، نرخ ناباروری در این استان را سه درصد بیشتر از میانگین کشوری آن اعلام کرد و گفت: این خدمت می تواند کمک موثری به زوج های نابارور استان داشته باشد.

گزارش ایرنا، تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با پنج مرکز درمانی سرپایی و یک بیمارستان در بخش درمان مستقیم به جمعیتی حدود ۴۸۰ هزار نفر بیمه شده سازمان حدود نیمی از جمعیت استان خدمات درمانی ارائه می‌دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha