دکتر«محمد جمالیان» روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: اثرات مثبت این طرح به خوبی دیده شده و با اجرای آن مدیریت ارز ترجیحی و هدررفت دارو محقق میشود.
وی ادامه داد: برخی داروها که تحت پوشش بیمه نبودند با اجرای طرح دارویار پوششی شدند که این مهم کاهش هزینههای پرداختی از سوی مردم را به دنبال دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با بیان اینکه، ۲۳۰ قلم دارو از پوشش بیمه خارج شده بود، اظهار داشت: در این طرح هیچ وجهی از جیب مردم پرداخت نخواهد شد و اجرای آن نیازمند همکاری است.
دکتر جمالیان بیان کرد: در شهرستانهای استان در کنار بازرسی ها باید نظارت در شبکه بهداشت از داروخانه های دولتی و خصوصی در دستور کار قرار گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان مرکزی گفت: با هرگونه آزاد فروشی و گران فروشی اقلام دارویی در داروخانههای دولتی و خصوصی به شدت برخورد میشود و این مهم مستلزم همکاری مقام قضایی استان با دانشگاه علوم پزشکی است تا بازتاب نظارت در جامعه برای مردم آشکار شود.
دکتر جمالیان افزود: لازم است در شهرستان ها فرمانداریها بر عملکرد شبکه بهداشت برای اجرای صحیح طرح دارویار نظارت مستمر داشته باشند.
وی درخصوص بهرهمندی اتباع بیگانه از این طرح نیز، اظهار داشت: این افراد به شرط داشتن مجوز، توسط بیمه سلامت تحت پوشش قرار میگیرند و میتوانند از مزایای این طرح استفاده کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی استان مرکزی گفت: جلوگیری از قاچاق دارو، مصرف منطقی دارو و استفاده استاندارد دارو از مزایای اجرای طرح دارویار است.
دکتر جمالیان افزود: در ماههای گذشته زیرساختهای این طرح در کشور و استان فراهم شده است که نمونه آن الکترونیکی شدن نسخ پزشکی است.
۱۲۹ داروخانه خصوصی، ۱۲ داروخانه دولتی و ۲ داروخانه تامین اجتماعی در استان مرکزی فعالیت میکنند.
نظر شما