به گزارش خبرنگار ایرنا، «ظاهر پورمجاهد» روز یکشنبه در نشست کارگروه خرید تضمینی گندم استان همدان افزود: میزان خرید تضمینی گندم از ابتدای آغاز برداشت این محصول تاکنون در استان همدان نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته با اختلاف ۴۲ هزار و ۵۸۵ تن، ۴۰ درصد افزایش داشته است.
وی با اشاره به اینکه گندم کشاورزان با پایه ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان از آنها خریداری می شود افزود: با پیگیری های استاندار همدان و قول مساعد وزیر جهاد کشاورزی مطالبات کشاورزان در اولین فرصت پرداخت می شود.
پورمجاهد با تاکید بر اینکه ۵۲ مرکز خرید تضمینی گندم دولتی و خصوصی در سطح استان همدان ایجاد شده است تصریح کرد: امسال با هدف حذف دلالان از بازار خرید و فروش گندم حمل و خروج گندم از تمام مناطق استان همدان ممنوع است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: در صورت نگهداری گندم در انبار بدون ثبت در سامانه، گندم نگهداری شده قاچاق محسوب شده و علاوه بر مصادره محصول انبار شده به نفع دولت و صاحب آن به تعزیرات حکومتی معرفی خواهد شد.
پورمجاهد اظهار داشت: خریدتضمینی گندم از ابتدای تیرماه تا پایان شهریور از کشاورزان انجام و نظارت بیشتری برای بهداشتی بودن مراکز خرید تضمینی این محصول انجام می شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: خرید به موقع، با کیفیت و دقیق گندم از اولویتهای استان است که خوشبختانه این مهم به بهترین شکل ممکن در همدان انجام و در این راستا بازدیدهای دوره ای و مستمر از مراکز خرید گندم در سطح شهرستان های استان انجام میشود.
پورمجاهد توصیه کرد که حمل از مراکز خرید به کارخانه ها باید شتاب بگیرد و اداره کل غله و بازرگانی استان همدان با جدیت پای کار باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان خاطرنشان کرد: اقدامات و تصمیمات لازم در راستای تسهیل تحویل گندم از کشاورزان اتخاذ شد تا فرآیند خرید گندم با سهولت و دقت نظر بیشتری دنبال شود.
پورمجاهد تصریح کرد: گندم به عنوان محصولی راهبردی اهمیت خاصی دارد و باید تمامی دستگاههای اجرایی و انتظامی استان در راستای تسهیل در روند خرید گندم تضمینی تلاش کنند.
استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی (آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است که بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، ارزش ریالی تولیدات کشاورزی استان معادل ۶۶ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال است.
نظر شما