غذاهای‌ سنتی با کیفیت بالا گردشگران را به کرمانشاه بر می‌گرداند

کرمانشاه - ایرنا- شهردار کرمانشاه با اشاره به ثبت‌جهانی کرمانشاه به عنوان سی‌وهفتمین جهانشهر خلاق خوراک، گفت: مراجعه گردشگران به کرمانشاه و بازگشت دوباره آنان مستلزم تهیه و پخت غذاهای سنتی با کیفیت بالا است که باید در رستوران‌ها و مکان‌های پخت و سرو غذا مدنظر قرار گیرد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا؛شهردار کرمانشاه در آیین افتتاح پروژه سرمایه‌گذاری رستوران پارک شاهد گفت: شناخت کرمانشاه به عنوان "جهانشهر خلاق خوراک" مستلزم تهیه غذاهای‌سنتی با کیفیت بالا است.

نادر نوروزی اظهار داشت: زمینی که برای احداث پروژه سرمایه‌گذاری رستوران پارک شاهد (پاییزان) در نظر گرفته شده پیش از این، محل انباشت زباله و نخاله‌ها بود که در راستای ترمیم و زیباسازی، متناسب با موقعیت پارک و نمایشگاه بین‌المللی با تغییر کاربری به پروژه BoLT (ساخت، بهره‌برداری اجاره و انتقال) تبدیل گردید.

شهردار کرمانشاه اعتبار صرف شده در این پروژه را ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: این مکان طی مدت ۱۵ سال بصورت استیجاری واگذار شده و پس از پایان قرارداد به شهرداری تحویل داده خواهد شد.

وی افزود: کار مشارکتی ‌شهرداری با بخش خصوصی و ساخت رستوران پاییزان در پارک‌ شاهد کاری مهم در راستای بهتر دیده شدن کرمانشاه به عنوان شهرخلاق خوراک است.

 نوروزی در ادامه سخنانش راه‌اندازی شهربازی و مراکز تفریحی همچون تله‌کابین را از اولویت‌های شهرداری دانست و گفت: مرکز تفریحی و پارکی در سراب قنبر هم در حال احداث است که امیدواریم با اجرای این پروژه‌ها نشاط وشادابی را به مردم هدیه دهیم.

در ادامه این مراسم هاشم درویشی عضو شورای شهر کرمانشاه نیز با اشاره به ثبت‌جهانی کرمانشاه به عنوان جهانشهر خلاق‌خوراک گفت: کرمانشاه با وجود ظرفیت‌های ارزشمند تاریخی، اقلیمی و اکوتوریسمی به واسطه رها شدن توسط مدیران مغفول مانده که باید مورد توجه واقع شود.

وی افزود: کارهای‌ خوبی در قالب ارتباط شورای شهر و شهرداری در کرمانشاه انجام شده و تاکنون تمامی لوایح و مصوبات محوله از سوی شهرداری به شورای شهر رای آورده است که نشان از ارتباط خوب و موثر اعضای شورای اسلامی شهر کرمانشاه با شهردار دارد.

به گزارش ایرنا، دفتر یونسکو در پاریس روز دوشنبه ۹ نوامبر (۱۷ آبان) سال ۱۴۰۰، ۴۹ شهر جهان را به عنوان شهر خلاق خوراک انتخاب کرد که کرمانشاه هم به عنوان تنها شهر ایران در این لیست قرار داشت.

سازمان فرهنگی، آموزشی و اجتماعی یونسکو که در ۱۹۸ کشور دبیرخانه دارد، از سال ۲۰۰۴ شهرهایی که در هفت حوزه صنایع دستی، موسیقی، خوراک و غیره مستعد باشد را به عنوان شهر خلاق معرفی می‌کند. پیش از این هم ۳۶ شهر خلاق خوراک از ۲۸ کشور جهان انتخاب شده‌اند و در ایران هم شهرهای اصفهان و بندرعباس به عنوان شهر خلاق صنایع دستی، شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک و شهر سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی انتخاب شده‌اند.

استان کرمانشاه با حدود ۸۰ نوع غذا و خوراک، ۱۱ نوع نان، ۲۰ نوع شیرینی و میان ‌وعده‌های مختص خود ظرفیت بسیار بالایی در حوزه خوراک دارد.  خوراکی هایی مانند «روغن کرماشانی»، «نان برنجی»، «کاک»، «خورشت خلال» و «دنده کباب» از جمله خوراکی های کرمانشاه است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha