به گزارش روز دوشنبه ایرنا، مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاحیه طرح ملی "ضیافت ایثار" گفت: امسال برای نخستین بار چهار طرح ملی در حوزه شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان وزارت علوم تدوین و برنامه ریزی شده است.
سید فردین تقیزاده افزود: اولین برنامه، طرح ملی «ضیافت ایثار» با هدف بصیرتافزایی، زمینهسازی فعالیت گروهی و شبکهسازی دانشجویان شاهد و ایثارگر تدوین شده است تا دانشجویان شاهد و ایثارگر از سراسر کشور با یکدیگر آشنا شوند و کانونهای ایثار و شهادت و حلقه های دانشجویی را با قدرت تشکیل دهند و در آسیبها و چالشهای موجود با همکاری معاونان فرهنگی دانشگاهها در این کانونها طرحهای خودتان را ارائه دهند و ما از طرحهای ملی حمایت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: همچنین برنامه داریم که با همکاری دانشجویان شاهد و ایثارگر اتحادیه کانونهای ایثار و شهادت را در سطح ملی، تشکل بدهیم تا بهعنوان اتاق فکر ادارهکل شاهد و امور ایثارگر سفیران ما در سطح دانشگاهها باشید.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان اظهار کرد: در دوره طرح ضیافت ایثار قرار بود ۴۰۰ سهمیه برای برادران و ۴۰۰ سهمیه برای خواهران در نظر گرفته شود که به دلیل کمبود خوابگاه این سهم ۳۲۰ نفر ظرفیت برای گروه های خواهران و برادران در نظر گرفته شد.
تقی زاده ادامه داد: برگزاری کلاس های آموزشی، زیارت گروهی و تشرف به بارگاه ملکوتی ثامن الحجج (ع)، برگزاری دعای کمیل، مسابقات ورزشی شامل مسابقه فوتسال، تنیس روی میز و طناب کشی، برنامه های تفریحی مانند اردوی یک روزه به نیشابور از جمله برنامه های این ضیافت خواهد بود.
مدیرکل دانشجویان شاهد و ایثارگر سازمان امور دانشجویان در ادامه اعلام کرد: دومین طرح ملی در حوزه شاهد و ایثارگر، برگزاری «سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر» بعد از یک وقفه ۹ ساله به میزبانی دانشگاه اصفهان و دانشگاه صنعتی اصفهان است که در ۲ بخش خواهران و برادران در هفته اول شهریور ماه برگزار می شود و دانشگاه اصفهان میزبان خواهران و دانشگاه صنعتی اصفهان میزبان برادران دانشجوی شاهد و ایثارگر خواهد بود.
وی افزود: سومین برنامه طرح ملی «جایزه سردار شهید سلیمانی» است که این طرح برای نخستین بار برای نخبگان علمی شاهد و ایثارگر کشور که وارد دانشگاه می شوند اجرا می شود.
تقی زاده ادامه داد: این طرح با هدف حمایت از فرزندان شاهد و ایثارگر در امر تحصیل و همچنین با هدف معرفی دانشجویان نخبه شاهد و ایثارگری که بدون سهمیه و با داشتن مشکلات آثار ناشی از جنگ توانستند رتبه های عالی کسب کنند، طراحی و تدوین شده است.
وی اظهار کرد: گاهی اوقات در فضای جامعه برای سهمیه دانشجویان شاهد و ایثارگران برای ورود به دانشگاه ها سم پاشی هایی وجود دارد که اشتباه است چرا که این سهمیه شاهد تبعیض نیست بلکه اجرای عدالت برای ورود فرزندان و خانواده های شاهد و ایثارگر به دانشگاه است چرا که درگیر مسایل و مشکلات ناشی از آثار جنگ هستند در حالی که سایر دانشجویان این مشکلات را ندارند.
تقی زاده افزود: اگر این دانشجویان شاهد و ایثارگر بتوانند در ادامه تحصیلشان جزو ۱۰ درصد اول کلاس یعنی جزو نفرات اول تا سوم کلاس باشند می توانند تا پایان دوره تحصیل بورس کمک هزینه تحصیلی را دریافت کنند.
وی ادامه داد: برنامه «جشنواره ملی قرآنی، فرهنگی، هنری ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر» سومین برنامه ای است که امسال با کمک حوزه معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که حامی حوزه شاهد و ایثارگر هستند اجرا خواهد شد.
این مسوول گفت: در بخش هنری این جشنواره در موضوعات آزاد فقط دانشجویان شاهد و ایثارگر شرکت می کنند اما در بخش ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، سایر دانشجویان غیر شاهد و ایثارگر هم می توانند شرکت کنند که این جشنواره هم از مهرماه آغاز خواهد شد و ارسال آثار هم از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ خواهد بود.
نخستین طرح ملی "ضیافت ایثار" به مدت ۱۰ روز از ۲۷ تیرماه تا ۶ مردادماه سال جاری و با حضور ۸۰۰ دانشجو از سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار میشود.
نظر شما