دکتر داوود خوششکن روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین گردشگران سلامت از کشورهای عراق و افغانستان و سپس کشورهای عمان، پاکستان و ترکیه با تعداد کمتری بودند.
وی ادامه داد: بیشترین خدمات درمانی ارائه شده به گردشگران سلامت طی این مدت خدمات عملهای زیبایی، درمان بیماریهای قلب و عروق، بیماریهای چشم و بیماریهای زنان و ناباروری و ارتوپدی بوده است.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برای پیشگیری از شیوع بیماریها در ایران، غربالگری سلامت بر اساس پروتکلهای وزارت بهداشت و همچنین دستورالعملهای ستاد مقابله با کرونا برای تمامی مسافران خارجی و گردشگران سلامت از قبل انجام میشده و کماکان این روند ادامه دارد.
خوش شکن افزود: هم اکنون ۳۵ شرکت گردشگری سلامت در مشهد فعال هستند که ۲۱ شرکت از وزارت بهداشت و سایر شرکتها از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی مجوز گرفتهاند.
وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ با توجه به وجود موج پنجم و ششم کرونا، با اعمال محدودیتهای رفت و آمد و بسته شدن مرزها و پذیرش گردشگر با شرایط خاص، ۳۲ هزار و ۹۳۵ هزار گردشگر سلامت از خدمات درمانی در مشهد بهرهمند شدند.
فعالیت ۳۶ مرکز دارای مجوز در حوزه درمان گردشگران سلامت در مشهد
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مشهد در حوزه درمان بیماران خارجی دارای ۳۶ مرکز درمانی دارای مجوز پذیرش بیماران خارجی (آی.پی. دی) شامل چهار بیمارستان دولتی امام رضا(ع)، قائم، کودکان اکبر و طالقانی و ۱۲ بیمارستان خصوصی و ۲۰ درمانگاه و کلینیک تخصصی است.
خوش شکن افزود: سه بیمارستان دولتی، سه بیمارستان خصوصی و هشت کلینیک تخصصی دیگر نیز در این حوزه در نوبت دریافت مجوز هستند.
وی ادامه داد: بیمارستانهای دکتر شیخ برای درمان سرطانهای کودکان، ولایت برای حوادث و سوانح و بیماریهای عروق بهعنوان تنها بیمارستانی که تمام فرآیندهای آن بهصورت کاملا الکترونیکی و اتوماتیکی انجام میشود و در نوع خودش افتخاری برای مشهد است و نیز دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد درحال دریافت مجوز پذیرش گردشگر سلامت هستند.
نظر شما