امام جمعه تبریز: مبارزه با اعتیاد نیازمند برنامه همه جانبه حمایتی، درمانی و اقتصادی است

تبریز- ایرنا- نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز گفت: مبارزه با اعتیاد نیازمند وجود برنامه همه جانبه حمایتی، درمانی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی در کنار اقدامات پلیسی و قضایی است.

حجت الاسلام محمدعلی آل هاشم روز چهارشنبه در بازدید از مرکز نگهداری و بازپروری معتادان متجاهر (ماده ۱۶) تبریز اظهار داشت: باید به معتاد به عنوان یک بیمار نگریست تا به شکل گیری گفتمان اعتیاد دست یافت در غیر این صورت هیچ گونه امیدی برای ترک نخواهند داشت.

وی با اشاره به اینکه دشمن نظام، نوجوانان و جوانان ما را مورد هدف قرار داده اند، افزود: مدیران مدارس و والدین باید در خصوص مضرات و عوارض مصرف مواد مخدر بیش از پیش با دانش آموزان و فرزندانشان صحبت کنند و هرگونه تغییر در رفتار نوجوانان را به جد پیگیری کنند.

امام جمعه تبریز گفت: در هشت سال دفاع مقدس نوجوانان ۱۳ ساله ما با دست کاری در شناسنامه و افزایش سن خود تلاش می کردند در جبهه های جنگ حضور یابند ولی امروز شاهد اعتیاد نوجوانان ۱۶ ساله هستیم که باید در این زمینه اقدامات پیشگیرانه فرهنگی در راستای آگاه سازی خانواده ها و نوجوانان افزایش یابد.

وی با اشاره به اینکه اعتیاد به مواد مخدر از مهم ترین مشکلات جامعه است، افزود: مصرف مواد مخدر تنها برای خود مصرف کننده مشکل زا نیست بلکه این خطر سایر افراد جامعه و نابودی نهاد خانواده و افزایش جرم را به دنبال دارد.

حجت الاسلام آل هاشم با اشاره به احداث مرکز ماده ۱۶ بانوان شمالغرب کشور در تبریز، اظهار داشت: بهره برداری این مرکز نیازمند تایید مجوز از کمیته هماهنگی کشوری است که مسوولان امر باید به جد پیگیر آن باشند.

وی تاکید کرد: اشتغال و حمایت جامعه و خانواده از بهبودیافتگان از مهم ترین دغدغه های این افراد است که باید مورد توجه قرار گیرد تا این افراد باردیگر در دام اعتیاد گرفتار نشوند.

سرپرست دبیرخانه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر آذربایجان شرقی نیز در این بازدید گفت: در مرکز ماده ۱۶ تبریز علاوه بر درمان معتادان موضوع آموزش و اشتغال زایی آنان در راستای کاهش آسیب و توانمندسازی مورد توجه قرار گرفته است.

امیر رنجبر ادامه داد: کارگاههای اشتغال زایی در حوزه های مختلف مصنوعات فلزی، قالی بافی، کفاشی، فرغون سازی و خیاطی در این مرکز فعال است که افراد پس از بهبود نیز می توانند در این کارگاه ها مشغول به کار شوند.

وی از شناسایی ۲۰۲ نقطه آسیب پذیر روستایی و شهری در استان خبر داد و گفت: طرح توانمندسازی محلات آسیب پذیر در راستای مداخلات کاهش آسیب، پیشگیری، فرهنگی، مراقبتی، حمایتی و صیانتی انجام می شود.

رنجبر گفت: با صدور مجوز بهره براری از سوی کمیته کشوری مرکز ماده ۱۶ بانوان شمالغرب کشور در تبریز با ظرفیت پذیرش ۱۰۰ معتاد متجاهر و ۲ سالن بهبودی آماده افتتاح است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha