به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدشریف زارعی شامگاه یکشنبه در نشست شورای اداری کاشان با محوریت اقتصاد دانش بینان افزود: مسوولان و به خصوص صاحبان صنایع کاشان بیشتر با امکانات پارک و علم فناوری دانشگاه این شهرستان آشنا شوند تا از این مرکز برای بهبود فعالیتها بهره گرفته شود.
به گفته وی، علم و دانش، نیروی انسانی متخصص و سرمایه باید در کنار بازار تولید قرار گیرند تا نتیجه آن به افزایش ثروت و اشتغالزایی بیانجامد.
وی یادآور شد: رهبر فرزانه انقلاب در ۲ دهه گذشته بر ۲ واژه اقتصاد و دانش بنیان تاکید زیادی داشتهاند و در نامگذاری امسال نیز موضوع تولید اشتغال زایی و دانش بنیان را عنوان کردهاند.
فرماندار ویژه کاشان خاطر نشان کرد: تشکیل معاونت علم و فناوری در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و راهانداری پارکهای علم و فناوری در شهرهای کشور را نشانه عزم جدی نظام و دولت برای تحقق قدرت علمی در منطقه است.
وی تشکیل قرارگاه اقتصاد دانش بنیان کاشان در این نشست را پیشنهاد داد و گفت: دبیرخانه این قرارگاه میتواند در فرمانداری ایجاد شود و مسوولان دستگاههای مصوب قانون جهش و صاحبان صنایع به عضویت این قرارگاه درآیند.
تولید محصول باکیفیت ایرانی برای نظام اسلامی افتخارآفرین است
همچنین نماینده ولی فقیه و امام جمعه کاشان گفت: مسوولان باید با کمک به شرکتهای دانش بنیان، تلاش کنند محصولات با کیفیت، استاندارد و ارزآور در ایران تولید شود تا برای نظام و کشورافتخار آفرین باشد.
حجتالاسلام والمسلمین سیدسعید حسینی افزود: زینت بودن برای امامان (ع) مصداقهایی دارد که یکی از آنها تولیدات باکیفیت و رفتار و اخلاق صحیح است.
وی تاکید کرد: تولیدات یک مسلمان ایرانی شیعه باید با کیفیتترین محصول باشد تا به هر نقطهای از جهان صادر شد، بر خود ببالیم که شیعه امام جعفر صادق (ع) هستیم.
پذیرش دانشجویان عراقی از مهر امسال در دانشگاه کاشان
رییس دانشگاه کاشان نیز در این نشست گفت: این دانشگاه از مهر امسال دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد و دکترا از کشور عراق پذیرش میکند که این مهم میتواند مراودات علمی و سیاسی بین ایران و عراق را گسترش دهد.
عباس کتابی با اشاره به جایگاه دانشگاه کاشان در کشور و جهان گفت: این دانشگاه در نظام رتبهبندی تایمز در بین دانشگاهای جوان دنیا که کمتر از ۵۰ سال از تاسیس آنها میگذرد، توانست رتبه نخست را بین دانشگاههای جامع کشور کسب کند.
وی ادامه داد: دانشگاه کاشان در نظام رتبهبندی آی ا سی موضوعی سال ۲۰۲۲ میلادی در بین دانشگاههای جامع کشور رتبه سوم را به خود اختصاص داد.
رییس دانشگاه کاشان خاطرنشان کرد: این دانشگاه در رشتههای مهندسی و علوم نیز در رتبهبندی آی ا سی سال ۲۰۲۲ دارای رتبههای حایز اهمیت شد.
همچنین رییس پارک و علم فناوری غیاثالدین جمشید کاشانی، دستیابی به توسعه پایدار منطقهای، پاسخگویی به تامین نیازهای نسل کنونی بدون آسیب به ظرفیت و امکانات مورد نیاز نسل آینده، حفظ و ارتقای زیست بوم اقتصاد دانش بنیان منطقه و حمایت از فناوریهای ملی آینده را مهمترین هدفهای ایجاد این پارک بیان کرد.
علیرضا فرجی افزود: اگر دانشگاه و یا پارک علم و فناوری نتواند نقش خود را در پیشرفت و توسعه ملی و تعین کند، جایگاهی در منطقه و کشور نخواهد داشت.
وی ادامه داد: راهاندازی بازار منطقهای با سه ضلع سرمایهگذاران، مدیران و تسهیلگران، احیای شرکتهای کم بازده، تشکیل شبکه کارگزاران پارک علم و فناوری با موضوعهای حقوقی، فنی و عارضهیاب که افزون بر ارایه خدمات به شرکتهای پارک به شرکتهای منطقه خدمات ارایه دهند نیز از دیگر هدفهای پارک و علم فناوری کاشان برشمرد.
رییس پارک و علم فناوری کاشان خاطرنشان کرد: افزایش شرکتهای دانش بنیان میتواند به همافزایی و ایجاد اشتغال نخبگان در این منطقه کمک کند.
وی، کاشان را شهر نخبهگریز دانست و اضافه کرد: به طور معمول نخبگان کاشانی در این شهر ماندگار نیستند و امید میرود با ایجاد پارک علم و فناوری با مهاجرت منفی، نخبگان این شهر روبهرو شویم.
فرجی از راهاندازی صندوق پژوهش فناوری تخصصی کاشان خبر داد و گفت: این صندوق میتواند سرمایه بسیاری ازشرکتها را تامین کند.
نظر شما