۵ مرداد ۱۴۰۱، ۸:۴۴
کد خبرنگار: 896
کد خبر: 84833505
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 حل مصائب درمان ناباروری با تکمیل بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر

ساری – ایرنا – تخصیص اعتبار راه اندازی بخش ناباروری در بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر باعث شد تا تجربه تاخیر و تعلل ۱۳ ساله برای احداث این بیمارستان دوباره تکرار نشود و بزودی این بخش از بیمارستان آماده بهره برداری و ارائه خدمات به مردم شرق مازندران شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا ،سفر اسفند پارسال رییس جمهور به مازندران مصوباتی را با خود به همراه داشت که بدنبال آن با تزریق اعتبارات ، پروژه ها در این استان رنگ اجرایی به خود گرفته  و کارگاه عملیاتی اجرای پروژه ها در گوشه گوشه این استان برپا شده است.تخصیص اعتبار حدود ۱۰ میلیارد ریالی برای تکمیل و تجهیز بخش ناباروری بیمارستان خاتم الانبیا در بهشهر از جمله این پروژه ها است که هنوز چند ماه از پایان مراحل احداث ساختمان این مرکز نگذشته که تجهیزات آن تامین و اختصاص داده شده است .

ساختمان ۲ طبقه مرکز  ناباروری و شیمی درمانی بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر با اهدای زمین و پرداخت هزینه از سوی دکتر ملک پور ، خیر بهشهری به وسعت حدود ۵۰۰ متر ساخته شد و ماه های اخیر به بهره برداری رسید و با تخصیص اعتبار در نظر گرفته شده و خریداری تجهیزات این مرکز در حال آماده شدن برای بهره برداری است تا خدمات سطح ۲ ناباروری را ارائه دهد که این خدمات اعمال روش درمانی IUI  (شستشو و تزریق اسپرم در داخل رحم ) برای افراد است.

عملیات اجرای بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) در سال ۱۳۸۷ آغاز شد و در سال ۱۳۹۹ به عنوان بزرگترین بیمارستان شرق مازندران به بهره برداری رسید این مرکز درمانی دارای ۲۴۰ تختخواب در سه حوزه بستری ، پاراکلینیکی و کلینیک های تخصصی و ۲۱ تخت هم مربوط به بخش اورژانس شامل تخت های سرم تراپی ، اتاق عمل سرپایی و سی پی آر است همچنین دارای بخش های تخصصی آندوسکوپی ، نوار قلب و مغز ، اکو کار دیو گرافی ، آندوسکوپی ، تست ورزش ، چشم پزشکی ، تصویر برداری ، آزمایشگاه ، اتاق عمل ، مراقبت های ویژه و یونیت زایمانی است .

به همت و تلاش دکتر ملک پور از خیران شهرستان زمین و هزینه ساخت ساختمان دو طبقه در این بیمارستان انجام شد که در قالب طرح توسعه آن قرار دارد و ماههای اخیر این پروژه به اتمام رسید و با توجه به وجود چنین ظرفیت و زیرساختی راه اندازی مرکز تخصصی درمان ناباروری به عنوان یکی از اهداف ارتقای فعالیت های این بیمارستان در دستور کار مسوولان شهرستان و استان قرار گرفت و در سفر ریاست جمهوری ساخت ۲ مرکز ناباروری در مازندران مصوب شد که یکی از  این مراکز مربوط به همین بیمارستان است.

مرکز تخصصی ناباروری که به مرکزی گفته می شود که با روش IUI  (شستشو و تزریق اسپرم در داخل رحم ) IVF (لقاح خارج از رحم ) ، GIVT (گذاشتن اسپرم شستشو شده و تخمک به ثلث خارجی لوله رحم ) ، ZIFT (گذاشتن تخمک لقاح شده به ثلث خارجی لوله رحم ) TEF( انتقال جنیه به ثلث خارجی لوله رحم )میکروانجیکشن ، انجماد جنین و انجام عمل لاپاراسکوپی برای افزایش قابلیت باروری به منظور درمان بیمارانی که به مرکز مراجعه می کنند اقدام می کنند .

 حل مصائب درمان ناباروری با تکمیل بیمارستان خاتم الاانبیا بهشهر

خدمات فرا استانی

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بهشهر نیز گفت : دکتر ملک پور خیر این شهرستان در سال ۱۳۹۷ زمینی به وسعت یک هزار و ۵۰۰ متر در جوار بیمارستان خاتم الانبیا این شهرستان خریداری کرد و با صرف هزینه حدود ۲۰۰ میلیارد ریالی ساختمان ۲ طبقه ساخته شد و در مرداد پارسال این ساختمان به بهره برداری رسید که شامل بخش درمان ناباروری و سرطان است .

محمدتقی صالح طبری افزود : وزارت بهداشت به دلیل وجود چنین مرکز در ساری در ابتدا نظر موافق برای راه اندازی مرکز نداشت که پس از پیگیری های مکرر در نهایت در سال ۱۳۹۸ مجوز لازم کسب شد .

وی ادامه داد : با الگوبرداری از مراکز ناباروری گرگان ، بابل و ساری نقشه این مرکز نیز تهیه و پس از تایید وزارت بهداشت مراحل ساخت آن با کمک وحمایت مادی خیر مورد نظر انجام شد .

به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان بهشهر در سفر ریاست جمهوری ایجاد مراکز ناباروری در بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر و شهید بهشتی نوشهر با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال  مصوب که از این میزان حدود ۴۵۰ میلیارد ریال برای مرکز بهشهر در نظر گرفته شد .

وی افزود : با اعتبارات اختصاص یافته اقدامات تکمیل وتجهیز ساختمان و همچنین خرید و تامین تجهیزات لازم در حال انجام است .

صالح طبری اضافه کرد : با توجه به وجود فضا و امکانات این مرکز قادر است که خدمات دهی به مراجعه کنندگان شرق مازندران و نیز شهرستان های همجوار استان گلستان را پوشش بدهد .

 حل مصائب درمان ناباروری با تکمیل بیمارستان خاتم الاانبیا بهشهر

عملی شدن مصوبه راه اندازی مرکز ناباروری تا شهریور امسال

رییس بیمارستان خاتم الانبیا بهشهر گفت : برخلاف تاخیر ۱۳ ساله برای ساخت این بیمارستان امروز شاهدیم بعد از گذشت چند ماه از سفر رییس جمهور و تخصیص اعتبار مورد نیاز بخش ناباروری این بخش در حال تجهیز و آماده سازی برای بهره برداری و ارائه خدمات به مردم است.

دکتر علی زارعی با اشاره به تاکید و توجه دولت مبنی بر درمان نازایی افزود :اسفند سال گذشته و در سفر ریاست جمهور به مازندران ایجاد مرکز درمان ناباروری در بیمارستان خاتم الانبیا (ص) بهشهر و شهید بهشتی نوشهر با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال مصوب شد و اکنون بعد از گذشت پنج ماه از این سفر اعتبارات برای تکمیل و تجهیز این مرکز در بیمارستان بهشهر تامین شده است .

وی ادامه داد : با پیگیری های صورت گرفته از سوی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برای تامین جذب اعتبار مورد نیاز این مهم اتفاق افتاده است و از حدود یک ماه قبل با تخصیص اعتبارات مورد نیاز وسایل و تجهیزات پزشکی و تشخیصی این مرکز خریداری شده و به بیمارستان منتقل شده است .

رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) بهشهر با اشاره به اینکه ورود تجهیزات این بخش به بیمارستان از ماه گذشته آغاز شده است ، ادامه داد : روزانه سه تا چهار مورد از این دستگاه های خریداری شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی به این مرکز درمانی منتقل شد و به مرور این بخش در حال تجهیز و تکمیل است .

به گفته دکتر زارعی با ورود تجهیزات از جمله سونوگرافی ، ماموگرافی و دیگر وسایل و امکانات این مرکز در حال آماده سازی برای ارائه خدمات درمان ناباروری درسطح ۲است که در مرحله نخست درمان در این زمینه انجام می شود .

مراکز ناباروری دارای سه سطح هستند که سطح ۲ آن برای انجام مراحلIUI  است که به عنوان مرحله اول و گام نخست برای درمان ناباروری به شمار می رود  که در این  روش شستشو و تزریق اسپرم در داخل رحم انجام می شود .

وی  پیش بینی کرد شهریور امسال این مرکز به بهره برداری برسد و با توجه به فضا و تجهیزاتی که در آن قرار داد مرکز قابلیت ارائه خدمات مورد نظر برای مناطق شرق مازندران و همچنین استان گلستان را دارد .

دکتر زارعی ادامه داد : با توجه به تاکید و حمایت دولت در زمینه درمان ناباروری امیدواریم در آینده اعتبار مورد نیاز برای تامین تجهیزات دیگر سطوح درمان در این زمینه اختصاص داده شود تا سطح خدماتدهی به مردم در این بخش افزایش یابد .

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با اشاره به اینکه راه اندازی ۲ مرکز ناباروری در بیمارستان های خاتم الانبیا بهشهر و شهید بهشتی نوشهر از جمله مصوبات سفر ریاست جمهوری به استان است ، گفت : برای این منظور اعتبار ۹۰ میلیارد ریالی پیش بینی شده است .

سید حبیب کاظمی ادامه داد : تاکنون برای اجرای این دو پروژه ۲۰ میلیارد ریال از اعتبار فوق الذکر تخصیص یافت و با توجه به آماده بودن فضای فیزیکی ایجاد این بخش در بیمارستان خاتم الانبیا اعتبار ۱۰ میلیارد ریالی این بیمارستان صرف انجام امور فیزیکی نهایی تاسیسات از جمله سیستم برق رسانی شده است .

وی افزود : همچنین تلاش هایی صورت گرفته است تا تجهیزات پزشکی و درمانی به این مرکز منتقل شود که با تخصیص اعتبار در نظر گرفته شده این بخش تا هفته دولت امسال ، شهریورماه به بهره برداری می رسد .

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال حاضر کادر درمانی و پزشکی برای بکارگیری در بخش ناباروری این بیمارستان در بیمارستان امام ساری مشغول آموزش هستند .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha