۵ مرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۳۰
کد خبرنگار: 2105
کد خبر: 84835240
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پلمب ۲ واحد تولیدی در مریوان و چند خبر کوتاه دیگر از کردستان

سنندج- ایرنا- پلمب ۲ واحد تولیدی مصالح ساختمانی در شهرستان مریوان، تدوین ۱۴ استاندارد ملی در استان، برداشت بی رویه آب از مهمترین مشکلات پناهگاه حیات وحش زریبار و  پیگیری تخصیص آب در راستای توسعه کشاورزی کردستان چند خبرکوتاه از این استان است.

به گزارش ایرنا، رییس اداره‌ حقوقی، رسیدگی به شکایات و ارزیابی عملکرد استاندارد کردستان اظهار داشت: ۲ واحد تولیدی تیرچه بلوک و دانه بندی شن و ماسه در شهرستان مریوان با حکم دادستان این شهرستان پلمب شد.

عادل اشرفی افزود: استاندارد خرپای تیرچه، تیرچه‌ خرپایی و سنگدانه‌های بتن اجباری است و در صورتی که واحدی بدون مجوز استاندارد به توزیع، تولید و فروش این محصول بپردازد با آن برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: پیرو ارجاع پرونده‌ واحدهای تولیدی تیرچه بلوک و دانه‌بندی شن و ماسه شهرستان مریوان به واحد حقوقی اداره‌ کل، واحد مذکور به دلیل نداشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و همچنین تولید و فروش محصول به بازار مصرف، با دستور دادستانی این شهرستان، پلمب شد.

رییس اداره‌ حقوقی، رسیدگی به شکایات و ارزیابی عملکرد استاندارد کردستان افزود: سنگدانه‌های مورد مصرف در بتن و خرپای تیرچه و تیرچه‌ خرپایی، باید شرایط تعیین شده در استاندارد ملی شماره ۱-۲۹۰۹ و ۳۰۲ را داشته باشند.

مدیرکل استاندارد کردستان در نشست با رییس سازمان بنیاد نخبگان استان با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون ۱۴ استاندارد ملی در استان تدوین شده است، اظهار داشت: تدوین استاندارد در راستای قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد با اولویت دهی به محصولات بومی الزامی است.

ژیلا یزدانی با تشریح وظایف، اهداف و خط مشی‌های سازمان استاندارد افزود: مشارکت فعالانه در تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی امری ضروری است لذا تدوین استاندارد در راستای قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد با اولویت دهی به محصولات بومی و نیز کالا و خدمات انجام می شود.

وی افزود: اداره‌کل استاندارد نیز  به منظور آشنایی نخبگان با نظام‌های ارزیابی انطباق، تدوین استانداردهای ملی و بین‌المللی، پیگیر برگزاری دوره‌های آموزشی در صورت اعلام مکتوب نیازهای آموزشی بنیاد نخبگان خواهد شد.

رییس سازمان بنیاد نخبگان کردستان نیز با ارائه‌ تعریفی از شرایط نخبگی، با استناد به ماده ۶۴ بند ث قانون ششم توسعه در خصوص حمایت از نخبگان در سطح ملی، به تشریح وضعیت موجود در بنیاد کردستان پرداخت.

جمال سلیمی قول همکاری و پیگیری درخصوص ایجاد کارگروه متشکل از ادارات مختلف استان، با هدف حل مسائل و جستجوی راهکار عملی برای رفع چالش‌های موجود در صنایع استان را داد و گفت: آماده همکاری نسبت به ارسال پلتفرم تفاهم‌نامه بنیاد نخبگان با سایر ادارات استان برای لحاظ شرایط در تمدید تفاهمنامه قبلی با اداره کل استاندارد استان هستیم.

سمن‌های زیست محیطی با رویکرد علمی فعالیت کنند

سرپرست حفاظت محیط زیست کردستان در دیدار با سمن های زیست محیطی شهرستان مریوان با اشاره به اینکه انجمن های مردمی در حوزه محیط زیست باید با رویکردهای علمی و عملی در حفاظت از محیط زیست اقدام کنند، اظهار داشت: انجمن های مردم نهاد با حضور در میانه عامه مردم و ارتباط نزدیکتر با جوامع محلی با عنوان بازویی توانمند در صیانت و نگهداشت سرمایه های طبیعی عمل کنند.

خیرالله مرادی  با تقدیر از فعالیت های داوطلبانه این انجمن ها در بسیاری از چالش های محیط زیست، گفت:  تلاش می کنیم با توجه به قوانین و آموزش های تخصصی برای توانمند سازی انجمن ها در مباحث جوامع محلی و محیط زیست، همکاری های لازم را انجام دهیم.

سرپرست حفاظت محیط زیست کردستان افزود: تغییر اقلیم، خشکسالی و آتش سوزی از چالش های محیط زیست استان در سال‌های اخیر به ویژه شهرستان مریوان و تالاب بین المللی زریوار بوده است.

مرادی یادآور شد: برداشت های بی رویه آب در مزارع و باغ های اطراف تالاب و تامین آب شرب شهر مریوان از کاسه آبی تالاب از مشکلات دیگر این پناهگاه حیات وحش است که با اجرای مصوبات سفر ریاست جمهوری مبنی بر راه اندازی تصفیه خانه آب شرب مریوان امیدواریم در راستای پایداری و حفاظت از تالاب گام های موثری برداشته شود.

تخصیص آب برای توسعه کشاورزی کردستان پیگیری می‌شود

مشاور وزیر جهاد کشاورزی در جلسه بررسی وضعیت دام و طیور استان کردستان اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی کردستان یکی از استان های فعال در حوزه کشاورزی و  دام است و توانسته بعد از هدفمندی یارانه‌ها ثبات لازم در سطح بازار ایجاد کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کردستان،  حمید اورعی  با تاکید بر حمایت از سرمایه گذاران داخلی و خارجی در حوزه کشاورزی افزود: در حال حاضر کردستان به عنوان یکی از استان‌های برتر در پرداخت تسهیلات بانکی توانسته به منظور رونق تولید وحمایت از توسعه کشاورزی استان به ۲ هزار و ۱۱۹ نفر از تولید کنندگان، مبلغ ۲۸۲ میلیارد تومان تسهیلات بانکی پرداخت کند.

وی با اشاره به شعار سال در خصوص حمایت از ایده‌های نوآورانه و نیروهای جوان عنوان کرد: در وزارت جهاد کشاورزی تصمیم گیری ها با نظرخواهی و مشورت با تشکل‌ها، تعاونی‌های بخش کشاورزی و دانش بنیان محقق خواهد شد.

مشاور وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: استان کردستان با دارا بودن استعدادهای خدادادی سرشار کشاورزی یکی از مناطق مهم کشور در تولید محصولات کشاورزی برای وصول به تامین امنیت غذایی مملکت است.

اورعی در خصوص اجرای برنامه تحول کشاورزی که از سوی وزیر محترم جهاد کشاورزی تهیه و ارائه شده است، گفت: این برنامه می بایست نقشه راه ما در همه ارکان و بخش های وزارتخانه تا پایین‌ترین سطوح سازمانی باشد.  

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha