سید احسان عسکری روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا ، ضمن تشریح اقدامات انجام گرفته در خصوص تسهیل سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویراحمد طی یکسال گذشته افزود: قطعا در قدم اول برای هر سرمایه گذار مستلزم اخذ مجوز در کوهتاترین زمان ممکن هست که پیش از این فرآیند زمانی اخذ مجوز در استان گاها تا ۲سال بطول می انجامید .
وی ادامه داد: در راستای رویکرد دولت سیزدهم برای سهولت امر و جلوگیری از سرگردانی سرمایه گذاران و تسریع در امر پاسخگویی به استعلامات در وهله نخست اقدام به راه اندازی ستاد سرمایه گذاری استان با حضور دستگاههای اجرایی دخیل در امر مجوزها کردیم و در نتیجه زمان بر بودن اخذ مجوزها از مدار خارج شد .
به گفته عسکری یکی از مهمترین مشکلات سرمایه گذاری مربوط به استعلام از دستگاه ها است که با راه اندازی ستاد سرمایه گذاری، دستگاه های اجرایی مربوطه مکلف به پاسخگویی ۱۵ روزه استعلام های بخش خصوصی شدند.
وی اظهار داشت: مدیران دستگاه های اجرایی در استان پرظرفیت کهگیلویه و بویراحمد با پرهیز از بخشی نگری و جزیره ای عمل کردن ، از زمان صدور مجوز تا نتیجه نهایی در کنار سرمایه گذاران خواهند بود و در جهت رفع موانع پیش پای سرمایه گذار تلاش می کنند.
عسکری با اشاره به نحوه روند کاری ستاد سرمایه گذاری استان تصریح کرد: برای اخذ مجوزهای لازم یک سرمایه گذار همه ادارات ذیزبط زا یکروز بطور همزمان روی زمین دعوت می کنیم و اگر نقشه بردار هم لازم باشد نیز پیش بینی لازم صورت خواهد گرفت و پس از این حضور دستجمعی ، در نتیجه ظرف ۲هفته باید دستگاه اجرایی پاسخ استعلام خود را به ستاد اعلام کند.
وی همچنین در پاسخ به سئوال خبرنگار ایرنا در صورت محقق نشدن پاسخ استعلام دستگاهی بنا به دلایلی در زمان ۱۵روز تعیین شده، اظهار داشت : برای مدت ۱۵روز دیگر به دستگاه مربوطه فرصت داده می شود که پاسخ استعلام را بدهد و لذا پس از یکماه اگر باز پاسخی دریافت نشد ستاد تسهیل سرمایه گذاری ورود نموده و اجازه لازم را به سرمایه گذار برای انجام سرمایه گذاری خواهد داد.
عسکری همچنین پیرامون نحوه پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران پس از اخذ مجوز گفت : در بخش تسهیلات ، تبصره ۱۶ برای فعالیت های اقتصادی کوچک مقیاس از جمله کسانی که عمدتا تحت پوشش نهاهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی می باشند در نظر گرفته شده که سال ۱۴۰۰سقف پرداختی یکصد میلیون تومان بود که قرار شده در سالجاری نیز این سقف نیز افزایش یابد .
وی ادامه داد: و تسهیلات تبصره ۱۸نیز برای فعالیت های متوسط مقیاس در نظر گرفته شده که در فاز اول ۱۲۰۰میلیارد تومان به استان ابلاغ شده ولی هنوز عملیاتی نشده که این میزان اعتبار را به بخش های صنعت ، معدن ، کشاورزی و گردشگری تزریق خواهیم کرد و تامین مالی خواهند شد.
عسکری اضافه کرد: برای سرمایه گذاری بزرگ مقیاس و در حقیقت کلان پرداخت تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی اقدام خواهد شدو در این خصوص کسانی که پروژه قابل قبولی داشته باشند را می توانیم تسهیلات مورد نیازش را از طریق این صندوق تا حصول نتیجه پیگیری کنیم .
نظر شما