به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی استانداری چهارمحال و بختیاری، غلامعلی حیدری در دیدار با محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسهساز کشور افزود: مشارکتهای مردمی همواره زمینهساز اقدامات اثرگذار در جامعه است و لازم است از این ظرفیت به نحو مطلوب استفاده شود.
وی با اشاره به نقش خیرین مدرسهساز در رفع مشکل کمبود فضای آموزشی، تصریح کرد: شرایط استان چهارمحال و بختیاری نیز از لحاظ میزان برخورداری از فضاهای آموزشی چندان مناسب نیست و اعتبارات اختصاص یافته در این حوزه نیز تاکنون نتوانسته است، مشکلات را به طور کامل رفع کند.
حیدری، عمر بالای برخی ساختمانهای آموزشی و فرسوده بودن آنها در استان را یادآور شد و اظهار داشت: کمبود امکانات جانبی همچون فضاهای ورزشی و سرویسهای بهداشتی و همچنین مجهز نبودن مدارس به تجهیزات بروز آموزشی به ویژه در مناطق کمتربرخوردار، نیاز استان به حضور هر چه بیشتر خیرین برای بهبود شرایط را دوچندان کرده است.
استاندار چهارمحال و بختیاری به افزایش هزینه برنامههای عمرانی نیز اشاره کرد و گفت: خیرین مدرسهساز میتوانند با مشارکت بخش دولتی اقدامات مهمی را در گسترش عدالت آموزشی رقم بزنند.
وی همچنین طرح هر دانشآموز یک مهارت را از دیگر امور مهم در راستای تقویت جایگاه آموزشی مدارس دانست و افزود: این موضوع در شورای آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز مورد تاکید قرار گرفته است و اجرای آن میتواند در آینده، شرایط را برای ورود فارغ التحصیلان به بازار کار و حل مشکل بیکاری استان فراهم کند.
به گزارش ایرنا، در سفر رییس جمهور و هیات دولت به چهارمحال و بختیاری ۲۱۵ میلیارد تومان برای توسعه، تجهیز و نوسازی مدارس استان و حذف ۴۰ مدرسه کانکسی اختصاص یافت.
در حال حاضر از مجموع یکهزار و ۷۶۰ مدرسه موجود در استان، ۳۰ درصد مدارس فاقد استحکام در برابر زلزله، قدمت بالای ۴۰ سال دارند.
نظر شما