به گزارش ایرنا سیدرضا حسینی روز شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان افزود: در سیل اخیر روزهای ۶ و ۷ مرداد ماه خسارتهایی به بخش راه روستایی، آب، برق، کشاورزی و واحدهای مسکونی داشتیم.
وی در ادامه به تشریح خسارات سیل در نقاط مختلف شهرستان پرداخت و گفت: بیشترین خسارت را در روستای بادیز داشتیم و علاوه بر خسارات سنگین سیل در این روستا، چندین روستای دیگر از جمله روستاهای بهشتی، حصن، محمدیه و شهر سیریز نیز دچار خسارت شدند.
رییس ستاد بحران شهرستان زرند گفت: خسارت به یکهزار و ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی، قطع آب ۳۲ پارچه روستا، تخریب ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی، خسارت به ۲۰ کیلومتر جاده اصلی، خسارت به شبکه برق هفت روستا، انسداد ۷۴ رشته قنات، خسارت به معابر شهری و روستایی به طول ۱۰۰ کیلومتر، خسارت ۱۰۰ درصدی به ۲۰ واحد مسکونی در مناطق یزدان آباد، سیریز، بادیز و بهشتی از مهمترین خسارت های سیل اخیر بود.
فرماندار زرند با بیان اینکه خانوارهای زیر پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) از بیمه خسارت ناشی از حوادث طبیعی مثل سیل، زلزله، طوفان، آتشسوزی و سایر بلایای طبیعی برخوردار هستند افزود: خسارت منازل مسکونی مددجویان زیر پوشش که بر اثر سیل دچار خسارت شده اند پس از کارشناسی و برآورد اولیه، از سوی بیمههای طرف قرارداد خسارتشان پرداخت میشود.
وی تأکید کرد: اعضای ستاد مدیریت بحران شهرستان زرند از همان ساعات اولیه در محلهای حادثه دیده حضور یافتند و نسبت به رفع مشکلات به وجود آمده اقداماتی انجام دادند و بررسیها و تلاشها برای رفع کامل مشکلات همچنان ادامه دارد.
حسینی اولویت را کار بازگشایی محورهای ارتباطی، آبرسانی سیار به مدت یک ماه، اصلاح شبکه برق و مرمت قنات ها اعلام کرد.
وی به شهروندان توصیه کرد از نزدیک شدن و رفت و آمد در حاشیه رودخانه ها و سدهای آبخیزداری جدا خودداری کنند.
شهرستان زرند در فاصل ۹۰ کیلومتری شمال مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما