مرتضی سایگانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: بارندگی قستمی از سیل بند شهر قصرقند، واحدهای مسکونی، زمین های کشاورزی، راه، برق، آب و مخابرات خسارت وارد کرده و موجب ترشیدگی و از بین رفتن محصول خرما شده است.
وی افزود: متاسفانه مسیر ارتباطی بیش از ۴۰ روستای حاشیه رودخانه کاجو قصرقند از کاجو تا حمیری با جمعیت حدود ۲۰ هزار نفر در پی بارانها مونسون و طغیان رودخانه همچنان بسته است.
سرپرست فرمانداری قصرقند گفت: روستاهای محدوده رودخانه کاجو از نزدیکی سد زیردان تا هزارهای، حمیری، عزیزآباد، منطقه کوشاتها، شادیگور، جنگل و تا دهیرک و پتهک راه دسترسی مناسبی ندارند و مسیر جاده آنها از بستر رودخانه میگذرد و با کمترین بارندگی و جاری شدن سیلاب این جاده بسته میشود و خدمات رسانی تنها از طریق هوایی امکانپذیر است.
وی ادامه داد: براثر بارندگیهای بیش از یک هفته اخیر در ارتفاعات این شهرستان و طغیان ۱۱ مرتبه رودخانه کاجو راه دسترسی۲۳ روستای حاشیه این رودخانه شامل کلوک، جنگل، گرداک، دهداتی، شادکام دپ، گتیک، تتران دپ، آزادگز، درواسک، انجیرکی، ازلان دپ، گربن، گوندرمان، کلاتینک دپ، پادکوپ، گروتک(میرآباد)، دیوالی، میرچ، سرمیرچ، کرکوم دپ (کودآپ)، هواران، دهیرک، پتهک و سرکاجه با جمعیتی حدود ۶ هزار نفر از حدو یک هفته پیش بسته شده و مردم این مناطق دسترسی به مرکز شهرستان قصرقند ندارند.
سایگانی گفت: منطقه کوشاتها از روستای شادیگور، کوشات اول، کوشات وسط، کوشات پایین، بوفکان، چریتی، کهیران گواش نیز همین وضعیت را دارند.
وی تصریح کرد: در بارندگیهای فصلی تلفن این روستاها و حتی سایر شهرستان نیز قطع و دسترسی به روستاییان سخت میشود به همین سبب ضروریست برای تکمیل پروژه راه و زیرساختهای تلفن و اینترنت و امکانات بهداشتی و درمانی آن چاره اندیشی و از همه مهمتر ساخت پل و ابنیه فنی و آسفالت کل محور کاجو تا قصرقند اقدام اساسی شود.
سرپرست فرمانداری قصرقند با اشاره به اینکه حجم بالای آب رودخانه تا فروکش کردن سیلاب امکان تسطیح و رگلاژ مسیرها مقدور نیست، گفت: علاوه بر این ارتباط ۱۲ روستای دهستان حمیری از بخش ساربوگ قصرقند شامل هزاره ای، بگ، کلمت، توکل و تا نزدیک سد زیردان نیز به مرکز بخش و شهرستان قطع است.
نظر شما