به گزارش ایرنا از اعلام روز سه شنبه روابط عمومی و امور بینالملل سازمان منطقه آزاد قشم، این مطلب را افشار فتح الهی در دیدار مردمی با ساکنان شهر درگهان که در مسجد امام حسین(ع) این شهر برگزار شد، عنوان و درخواست های مردمی در خصوص مشکلات مربوط به کمبود آب، نیازهای زیرساختی، خدماتی، و رفاهی شهروندان، مسکن جوانان، اتباع بیگانه و درخواستهای کسبه مجتمعهای تجاری شهر درگهان را موردبررسی قرار داد.
وی با اشاره به این مطلب که درگهان به عنوان یک شهر تجاری و خوش نام در کشور شناخته میشود، اظهار داشت: متاسفانه این شهر دچار مشکلات پنهان و زیرساختی است که در طول سالیان بهجای رفع شدن از سوی مسوولان وقت، دچار انباشتگی شده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ادامه داد: در دولت حاضر که افتخار خادمی مردم را دارد، در تلاشیم تا عقبماندگیهای سالهای گذشته را جبران کنیم اما حجم کمبودها بسیار زیاد است و برای رفع همه این مسایل نیاز به زمان داریم.
آب اولویت نخست رفع نیازهای درگهان
فتح الهی با اشاره به مشکل کمآبی در شهر درگهان گفت: حل مشکل آب شهر درگهان یکی از اولویتهای کاری این سازمان بود که با برداشتن بار هزار و ۵۰۰ مترمکعبی از دوش آبشیرینکن این شهر بخشی از مشکل حل و در گام دوم با انعقاد قرارداد با شرکت قشم مولد، بخش دیگری از مشکل رفع میشود.
به گفته وی، موضوع ساماندهی اتباع بیگانه بهعنوان یک مطالبه عمومی نیز نیازمند همکاری اعضای شورای تامین استان و شهرستان برای رسیدن به نقطه تعادل است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از اجرایی شدن طرح مسکن جوانان در شهر درگهان خبر داد و گفت: با به اجرا درآمدن طرح مسکن جوانان قشم که از غرب جزیره آغاز شده و به سمت مرکز درحرکت است، در حال رفع این نیاز هستیم و در شهر درگهان نیز با همکاری اعضای شورا و شهرداری تا دو ماه آینده، مکانی برای اجرای طرح یادشده جانمایی میشود.
وی موضوع گرانی اجاره بها و مسکن را با اجرایی شدن طرح مسکن جوانان قابل حل دانست و خاطرنشان کرد: گام دیگر برای کمک به کاهش فشار به مردم، اعلام ممنوعیت افزایش بیش از ۲۰ درصدی اجارهبها بود که انتظار داریم با همکاری نهادهای مرتبط، اجرا شود.
فتح الهی در این دیدار، به خواسته های حدود ۵۰ شهروند به صورت خصوصی رسیدگی کرد و دستور بررسی نیازهای زیرساختی، اجتماعی و عمومی شهر درگهان را صادر کرد.
شهر درگهان در ۲۰ کیلومتری غرب شهر قشم واقع شده است.
به گزارش ایرنا، جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.
این جزیره که بزرگترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فراساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتیهای بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیکترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخترسانی به کشتیهای عبوری از آبراهه بینالمللی و پارکهای انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.
از سوی دیگر، ویژگیهای طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.
منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل میشود.
این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطهای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بینالمللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.
اهداف و محورهای اصلی فعالیتهای این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژیبر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارکهای انرژی است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نظر شما