آب آلوده تشدید کننده عوارض گوارشی در فصل تابستان است

قزوین - ایرنا - یک کارشناس آزمایشگاه میکروبی آب شبکه بهداشت و درمان استان قزوین، تهیه و تامین آب آشامیدنی سالم را یکی از موثرترین و پایدارترین فناوری ها برای سلامت جامعه دانست و گفت : آب آلوده تشدید کننده عوارض گوارشی در تابستان است.

حمیده شیخ محمدی روز چهارشنبه به خبرنگار ایرنا به افزایش احتمال بیماری های گوارشی ناشی از آب آلوده  در فصل تابستان اشاره کرد و افزود : بهسازی آب راهکاری کارآمد در کاهش بیماری های عفونی خواهد بود.

وی، فاضلاب شهری و حضور حیوانات اهلی در مجاورت آب آشامیدنی را منشاء ابتلا به بیماری های وبا، حصبه، شبه حصبه و انواع اسهال عنوان کرد و یادآورشد: کارشناسان بهداشت محیط با آگاهی از این امر و نمونه برداری مستمر از آب شرب مناطق شهری و روستایی با شناسایی نقاط آلوده و با انجام هماهنگی های بین بخشی نسبت به رفع نواقص احتمالی اقدام می کنند.

به گفته این کارشناس شبکه بهداشت و درمان شهرستان آوج؛ طی ۴ ماه اول سال ۱۴۰۱ بازرسان بهداشت محیط حوزه سلامت آوج از ۱۱۸ نقطه شهری و روستایی نمونه برداری آب شرب انجام داده اند که با شناسایی ۸ نقطه آلوده روستایی، اقدامات لازم ازجمله مکاتبه با اداره آب و بخشداری ها جهت رفع نواقص موجود صورت گرفته است.

شیخ محمدی آب سالم را فاقد عوامل میکروبی بیماری زا و عوامل شیمایی زیان آور عنوان کرد و افزود: هرچند که کنترل سالم بودن آب از اولویت های آزمایشگاه آب می باشد ولی پاکیزه بودن آب که با کنترل کدری و رنگ آب حاصل می شود نیز از ضروریات آب با کیفیت می باشد.

کارشناس آب شبکه بهداشت و درمان آوج با تاکید بر این نکته که صرف تمیز و پاکیزه بودن ظاهر آب نباید این اطمینان را جهت شرب آب ایجاد کند و سلامت میکربی و شیمیایی به همراه ظاهری سالم متضمن سلامت آب خواهد بود، تصریح کرد: مردم برای حفظ سلامت خود در مسافرت ها به این اصل توجه داشته باشند که نباید از آب رودخانه ها و آبی که از بهداشت آن اطمینان ندارند جهت شرب استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha