مردم چشم انتظار تزریق اعتبارات بخش پایانی پروژه‌های عمرانی گلستان؛ تلاش کنیم تا ثمره اهتمام دولت ملموس شود

گرگان – ایرنا - نماینده مردم شهرستان‌های غرب گلستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اجرای پروژه‌های متعدد عمرانی توسط دولت جهادی در گلستان گفت: بسیاری از این پروژه‌ها برای بهره‌برداری و افتتاح نیازمند حداقل منابع مالی است که باید نهادهای اعتباری دولت همت بیشتری در این بخش صرف کنند.

عبدالجلال ایری  چهارشنبه در گفتگو اختصاصی با خبرنگار ایرنا در گلستان اظهار داشت: طی یکسال گذشته با همراهی دولت سیزدهم پروژه‌های عمرانی بسیاری در اقصی نقاط گلستان در حال اجراست و تعداد زیادی از آنها به مراحل پایانی خود رسیده است که با  تخصیص حداقل امکانات مردم می‌توانند ثمره تلاش‌های دولت را لمس کنند.

وی به عنوان نمونه به احداث حداقل ۲۰ حلقه چاه آّب شرب در گلستان اشاره کرد و گفت: تعداد زیادی از این چاه‌ها با حداقل اعتبار وارد مدار و شبکه توزیع می‌شوند اما برخی سختگیری‌ها و تعلل در تامین اعتبارات این پروژه در گام پایانی بهره‌برداری از این چاه‌های آب را به تاخیر انداخته است.

 ایری افزود: در برخی از پروژه‌های عمرانی مانند تعریض «جاده مرگ» بین بندرترکمن و آق‌قلا و یا پروژه گردشگری «آشوراده» پروژه‌ها سرعت رضایت‌بخشی ندارد و مردم و نمایندگان مجلس از این رویه گله‌مند هستند.

سخنگوی کمیسیون عمران در مجلس شورای اسلامی گفت: انتظار است تا سازمان برنامه و بودجه در تخصیص اعتبارات به پروژه‌های گلستان اهتمام بیشتری داشته باشد، برخی از پروژه‌ها مانند تعریض جاده بندرترکمن – آق‌قلا پروژه‌ای حیاتی محسوب می‌شود و هر روز تاخیر در تکمیل آن موجب جرح یا فوت هموطنان ما می‌شود که این امر پذیرفتنی نیست.

ایری همچنین  از پیش‌بینی بیش از ۴ هزار میلیارد ریال اعتبارات محرومیت‌زدایی وزارتخانه‌های راه و شهرسازی، نیرو و جهاد کشاورزی به استان گلستان در بودجه ۱۴۰۱ خبر داد و گفت: مدیران اجرایی استان در جذب این اعتبارات به صورت جهادی و با برنامه اقدام کنند.

۴۸۹ میلیارد ریال از اعتبارات محرومیت‌زدایی وزارتخانه جهاد کشاورزی به گلستان اختصاص یافت

نماینده حوزه انتخابیه بندرگز، گمیشان، ترکمن و کردکوی در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در مجموع ۳۲ هزار میلیارد ریال برای فعالیت‌های محرومت‌زدایی در وزارت جهاد پیش‌بینی شده است که ۱۲ هزار میلیارد ریال در بخش راه عشایری، ۵ هزار میلیارد ریال در بخش آب عشایری، ۷ هزار و ۵۰۰میلیارد ریال در بخش آبخیزداری و ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بخش احیای قنوات است.

 ایری گفت: در مجموع رقمی معادل ۴۸۹ میلیارد ریال از اعتبارات محرومیت‌زدایی وزارتخانه جهاد کشاورزی به گلستان اختصاص یافته است که سهم راه روستایی ۱۵۳ میلیارد ریال، سهم آب عشایری ۶۳ میلیارد ریال، سهم آبخیزداری ۲۲۱ میلیارد ریال و سهم احیا قنوات ۵۲م یلیارد ریال است.

عضو کمیسیون عمران مجلس ادامه داد: در وزارت خانه راه و شهرسازی رقمی معادل ۴۴ هزار میلیارد ریال در بخش محرومیت‌زدایی پیش‌بینی شده است که ۲۰ هزار میلیارد ریال در بخش احداث سکونتگاه‌ها و ۲۴ هزار میلیارد ریال در بخش راه روستایی اختصاص خواهد یافت.

سهم اعتبارات محرومیت‌زدایی گلستان در وزارت نیرو ۲ هزار و ۲۹۷ میلیارد ریال است/ یک هزار و ۲۶۰میلیارد ریال اعتبارات محرومیت‌زدایی وزارت راه و شهرسازی سهم گلستان است

 ایری ادامه داد: یک هزار و ۲۶۰میلیارد ریال اعتبارات محرومیت‌زدایی وزارت راه و شهرسازی سهم گلستان است که ۵۰۰ میلیارد ریال در بخش سکونتگاه‌ها و ۷۶۰ میلیارد ریال در بخش راه روستایی صرف خواهد شد.

 وی گفت: در وزارت نیرو هم ۵۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبارات محرومیت‌زدایی پیش‌بینی شده است که ۲۵ هزار میلیارد ریال در بخش تنش آبی و ۳۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در بخش تامین آب روستایی در نظر گرفته شده است.

عضو کمیسیون عمران و نماینده حوزه انتخابیه غرب گلستان افزود: سهم اعتبارات محرومیت‌زدایی گلستان در وزارت نیرو ۲ هزار و ۲۹۷ میلیارد ریال است که ۹۵۷ میلیارد ریال آن در بخش تنش آبی و یک هزار  و ۳۴۰ میلیارد ریال آن در بخش آب روستایی هزینه می‌شود.

  

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha