چهارمحال و بختیاری کمبود ماشین‌آلات و تجهیزات امدادی دارد

شهرکرد- ایرنا- سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: ماشین‌آلات و تجهیزات امدادی این استان در مواجه با بحران‌هایی نظیر سیلاب کافی نیست و با کمبود در این خصوص روبرو هستیم.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علی حیدری عصر جمعه در نشست ستاد مدیریت بحران این استان که با حضور معاون اجرایی رییس‌جمهور برگزار شد، اظهار داشت: نه تنها درخصوص ماشین‌ آلات امدادی در استان با کمبود مواجه هستیم بلکه بسیاری از این تجهیزات فرسوده است.

وی ادامه داد: یکی دیگر از چالش‌های این استان در مواجهه با بحران‌ها، کمبود زیرساخت‌هایی نظیر سیل‌بند، بندهای سنگی و ملاتی و کانال‌های انحرافی است که این کمبود در تمامی مناطق استان محسوس است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کمبود علوفه در استان در پی وقوع سیلاب می‌تواند به بحران تبدیل شود، افزود: آسیبی که سیلاب به مراتع استان وارد کرده قابل توجه است که می‌طلبد در این خصوص نیز تدبیری اندیشیده شود.

حیدری برخورد مردم سیل‌زده با مسئولان را شایسته قدردانی دانست و گفت: مردم با وجود اینکه تمام زندگی خود را در سیلاب از دست داده بودند اما با مسئولان و نیروهای امدادی رفتار مهربانانه و برادرانه داشتند.

خسارت ۸۲۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی استان

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست از خسارت ۸۲۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی استان خبر داد و گفت: از این میزان ۳۷۵ میلیارد تومان در بخش عشایری و ۴۴۵ میلیارد تومان به باغات، مزارع، شیلات و زیرساخت‌های بخش کشاورزی است.

حسین برزگر افزود: چهار هزار و ۱۰۰ دام سبک و بیش از ۲ هزار تن ماهی در سیلاب تلف شد و ۲ هزار و ۸۰۰ تن علوفه نیز از بین رفت.

وی با اشاره به وجود ۱۱۵ بند خاکی در این استان، تصریح کرد: در سیلاب اخیر ۳۰ بند خاکی تخریب شد که نیاز به مرمت و ترمیم دارد.

سرپرست سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: همچنین سیلاب ۵۰ میلیارد تومان به بخش منابع طبیعی و چهار میلیارد تومان به بخش محیط‌زیست استان خسارت وارد کرد.

برزگر با اشاره به طرح دولت برای رایگان کردن حق بیمه اجتماعی عشایر و روستاییان در برخی استانها اشاره و خاطرنشان کرد: درخواست می‌شود که ۱۵ هزار نفر در استان از این طرح بهره‌مند شوند و همچنین در حق بیمه ۴۶ هزار بیمه شده موجود نیز تخفیف‌هایی درنظر گرفته شود.

وی همچنین ایجاد تناسب بین خسارت‌های وارده و ارزیابی‌های کارشناسی برای جبران خسارت‌ها را خواستار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha