به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه خبری «العربی الجدید»، شامگاه شنبه جنگندههای رژیم صهیونیستی در چندین بار حمله و بمباران محله الشعوط در شهر مجاور نوار مرزی با مصر، خالد منصور و چند نفر را به شهادت رساندند که پیکرهای آنها روز بعد و پس از هشت ساعت از زیر آوار بیرون کشیده شدند، مقامات صهیونیست ترور خالد منصور را دستاورد دانستند زیرا در حملات قبلی به نوار غزه و تعقیب طولانی مدت این مبارز و مجاهد برجسته در جنبش جهاد اسلامی نتوانسته بودند وی را به شهادت برسانند.
شهید خالد منصور که در میان فلسطینی ها به «ابوالراغب» معروف است، بسیار زود به جنبش جهاد اسلامی پیوست و پس از طی مدارج مختلف نظامی به عضویت شورای نظامی این جنبش درآمد و مسئول منطقه جنوبی نوار غزه (شامل تیپ رفح و خان یونس ) شد.
وی از بنیانگذاران گردان های قدس در نوار غزه بود و در بسیاری از عملیات جهادی این گروه علیه رژیم صهیونیستی همکاری دست داشت.
خالد منصور در سال ۱۹۸۸ به جنبش جهاد اسلامی پیوست و او را برنامه ریز اصلی عملیات استشهادی در انتفاضه الاقصی در سال های ۲۰۰۰- ۲۰۰۵ می دانند؛ او بارها از عملیات ترور جان سالم به در برده که یکی از خطرناک ترین آنها در سال ۲۰۱۴ بوده است.
در جریان انتفاضه اول فلسطین (انتفاضه سنگ) منصور در کارهای نظامی دانشجویی و ساده فعالیت می کرد، در حالی که در انتفاضه دوم فلسطین (انتفاضه الاقصی) نقشی محوری ایفا کرد و مسئولیت تشکیلات نظامی جنبش در رفح را عهده دار شد و رژیم صهیونیستی وی را مسئول چندین عملیات می داند که قبل از عقب نشینی از نوار غزه در سال ۲۰۰۵، سربازان و شهرک نشینان صهیونیست را هدف قرار داده بود.
پس از عقبنشینی رژیم صهیونیستی از نوار غزه، منصور وظایف متعددی از جمله آموزش، مسلح کردن و آمادهسازی نیروهای مقاومت برای عملیاتهای نظامی مرزی را به علاوه کارهای اطلاعاتی برای نیروی مقاومت بر عهده داشت.
وی در انتقال سلاح مورد نیاز نیروهای مقاومت نقش برجسته ای داشت و همرزم بسیاری از فرماندهان شهید در نهضت جهاد اسلامی بود.
شهید خالد منصور در سالهای گذشته از چندین سوءقصد مستقیم رژیم صهیونیستی جان سالم به در برد و مدت ها در انظار عمومی ظاهر نشد و جز در دورههای آرامش کامل و در موارد خاص، در مراسم عمومی شرکت نکرد.
وی نقش مهمی در توسعه توان موشکی جنبش جهاد اسلامی و هماهنگی نظامی و امنیتی بین این جنبش و سایر جناح های مقاومت فلسطین به ویژه حماس داشت و در تمرین های مشترک این جنبش و اتاق مشترک جناح های مقاومت در غزه در کنار مقامات نظامی حضور داشت.
ارتش رژیم صهیونیستی از عصر جمعه حملات هوایی و توپخانه ای خود به مناطق مختلف نوار غزه را آغاز کرد که تا کنون بر اثر این حملات وحشیانه ۳۲ نفر از جمله ۶ کودک و ۲ زن شهید شدند.
از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه در عصر جمعه تاکنون ۲۱۵ شهروند دیگر فلسطینی نیز زخمی شده اند که ۹۶ نفر از آنها کودک، ۳۰ نفر زن و ۱۲ نفر سالخورده هستند.
در پاسخ به این حملات جنایتکارانه، گروه های مقاومت فلسطین با صدها موشک شهرها و شهرک های صهیونیست نشین در سرزمین های اشغالی به ویژه تل آویو و فرودگاه بن گورین را هدف قرار دادند.
این جنایت تازه صهیونیست ها با موج محکومیت در سطح بین المللی به ویژه جهان اسلام روبه رو شده است و کشورها، مقامات، احزاب و شخصیت های مختلف بر لزوم توقف آن و پاسخگویی رژیم صهیونیستی تاکید می کنند.
نظر شما