کورش محمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: نوار ساحلی زرآباد باید منبع اصلی تولید و اشتغال در حوزه صیادی، گردشگری ، اقتصادی و تجاری باشد.
وی با اشاره به اینکه با تمام توان به دنبال حل مسائل و مشکلات صیادان، کشاورزان و تجار هستیم افزود: به همین منظور طرح جامع گردشگری شهرستان زرآباد با هدف حمایت از کسب و کار و سرمایه گذاران بومی و غیر بومی باید توسط میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تهیه و تنظیم شود.
سرپرست فرمانداری زرآباد تصریح کرد: مجتمع گردشگری روستای درک که چند سال پیش کلنگزنی شده و متاسفانه تاکنون اقدام موثری صورت نگرفته است تعیین تکلیف خواهد شد تا سرمایه گذاران برای اجرای طرحهای گردشگری اقدام کنند.
وی با اشاره به راه اندازی جایگاه سیار سوخت در موج شکن جُد، بیان کرد: در طوفان کیار به بخشی از این موج شکن خسارت وارد شد که در تلاش هستیم علاوه بر ترمیم، لایروبی آن نیز صورت گیرد.
محمدی تصریح کرد: متاسفانه این اسکله مجهز؛ از آنتن دهی و اینترنت بی بهره است که حسب قول مخابرات استان با راه اندازی دکل روستای شریف آباد مشکل آنتن دهی و اینترنت آن رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه ماهی صید شده در شهرستان زرآباد برای کنسرو تون ماهی به سایر استانهای کشور ارسال میشود، افزود: با عنایت به کلنگزنی احداث ناحیه صنعتی زرآباد، ضروریست سرمایه گذاران برای راه اندازی کارخانجات صنایع تبدیلی و شیلاتی شامل کنسروسازی، فرآوری، عمل آوری و بسته بندی محصولات شیلاتی اقدام کنند.
نظر شما