به گزارش ایرنا، براساس نظرسنجی جدید به عمل آمده توسط شبکه تلویزیونی ۱۳ رژیم صهیونیستی که انتشار آن با پایان یافتن تجاوز نظامی این رژیم به غزه همزمان شد، موقعیت لاپید نخست وزیر موقت این رژیم در بین صهیونیست ها ۳ درصد تقویت شده است.
براساس این نظرسنجی، ۳۲ درصد "اسراییلی ها" یائیر لاپید و ۲۳ درصد آنها بنیامین نتانیاهو رئیس حزب لیکود را برای تصدی پست نخست وزیری آینده رژیم صهیونیستی مناسب می دانند.
برهمین اساس، میزان تایید لاپید در بین صهیونیستها پس از جنایت غزه ۳ درصد افزایش و نتانیاهو ۴ درصد کاهش یافته است.
برپایه نظرسنجی یاد شده، در مقایسه بین نتانیاهو و بنی گانتس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز ۴۶ درصد نتانیاهو و ۲۹ درصد آنان گانتس را برای تصدی پست نخست وزیری آتی این رژیم مناسب تشخیص داده اند.
این نظرسنجی همچنین حکایت از آن دارد که در انتخابات پارلمانی آینده حزب لیکود به ریاست بنیامین نتانیاهو ۳۴ کرسی، حزب " یش عتید " به ریاست یائیر لاپید ۲۲ کرسی، حزب " صهیونیسم دینی " ۱۱ کرسی و حزب تازه تاسیس "روح صهیونیسم " به ریاست آییلت شاکید ۴ کرسی به دست خواهند آورد.
برپایه این گزارش، در نقشه جناح بندی های سیاسی جناح نتانیاهو ۵۹ کرسی و ائتلاف فعلی رژیم صهیونیستی۵۱ کرسی و روح صهیونیسم ۴ کرسی و فهرست مشترک عربی ۶ کرسی به دست خواهند آورد.
برخی تحلیلگران سیاسی و بعضی اعضای کنیست (پارلمان) رژیم صهیونیستی، حمله جنایتکارانه به نوار غزه را قدرتنمایی «یائیر لاپید» نخستوزیر موقت این رژیم برای جلب آرای شهرکنشینان صهیونیست در آستانه انتخابات پارلمانی ماه نوامبر آینده ارزیابی می کنند.
شبکه تلویزیونی الجزیره قطر شنبه گذشته در گزارشی با اشاره به افزایش حملات به کرانه باختری و نوار غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی و شهرکنشینان در آستانه انتخابات ماه نوامبر نوشت: حمله به غزه یک اقدام برنامهریزی شده برای کسب مقبولیت در آستانه انتخابات است.
«مریم برقوتی» یک محقق ساکن رامالله در گفتوگو با الجزیره انگلیسی، با اشاره به در پیش بودن انتخابات پارلمانی در سرزمینهای اشغالی، معتقد است که استفاده از غزه به عنوان یک سلاح انتخاباتی جهت جلب حمایت شهرکنشینان صهیونیست، به یک رویه در جریان انتخاباتها تبدیل شده است.
«نور اوده» سخنگوی سابق تشکیلات خودگردان فلسطین نیز حمله به غزه را دارای انگیزه سیاسی دانست و گفت: هیچ کس به جز لاپید خواهان افزایش تنشها در سرزمینهای اشغالی نیست.
وی با اشاره به این موضوع که لاپید سابقه نظامی ندارد، نوشت: مقامات اسرائیل دنبال قدرتنمایی هستند و لاپید میخواهد ثابت کند با وجود نداشتن سابقه نظامی، قدرتمند است.
«طارق کنی-شاوا» تحلیلگر اندیشکده «شبکه سیاست فلسطین» در واشنگتن نیز در این باره به الجزیره گفت: مردم غزه قربانی جنگ قدرت در سرزمینهای اشغالی هستند و مقامات اسرائیل بدون اینکه کسی آنها را مجبور به پاسخگویی کند؛ به این منطقه حمله میکنند.
«گیدئون لوی» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی هاآرتص نیز به الجزیره اذعان کرد: بمباران غزه به راهی برای سیاستمداران اسرائیلی جهت نمایش قدرت پیش از انتخابات، تبدیل شده است.
وی تصریح کرد: هر نخستوزیری در اسرائیل به خصوص اگر از احزاب میانه-چپ برخاسته باشد، باید جنگ آور بودن خود را با حمله به غزه ثابت کند.
حمله رژیم صهیونیستی به غزه به قدری وحشیانه بود که اعتراض برخی در درون این رژیم را نیز در پی داشت و ائتلاف «فهرست مشترک» که متشکل از چهار حزب عرب در کنیست این رژیم است، این حمله را محکوم کرد.
«ایمن عوده» رئیس ائتلاف فهرست مشترک با اشاره به شهید شدن دختری پنج ساله در حمله این رژیم به غزه گفت: کابینه اسرائیل برای اهداف کوچک سیاسی، مرتکب جنایات جنگی می شود و مردم غزه باید بهای آن را با خون خود، بپردازند.
«اوفر کاسیف» عضو پارلمان رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد: لاپید دستور جنگ غزه را صادر کرد تا شانس بیشتری برای پیروزی در انتخابات نوامبر داشته باشد.
وی، حمله وزارت جنگ رژیم صهیونیستی به غزه را «خون برای رای» نامید.
«سامی ابوشهاده» یک عضو دیگر پارلمان رژیم صهیونیستی نیز گفت: آخرین نظرسنجیهای انتخاباتی لاپید و بنی گانتس وزیر (جنگ) او را به شدت نگران کرده است. مثل «شیمون پرز» و «ایهود اولمرت» نخست وزیران پیشین، آنها می خواهند راه رهبر شدن را با خون فلسطینیها، برای خود هموار کنند.
ارتش رژیم صهیونیستی از عصر جمعه در حملات هوایی و توپخانه ای سه روزه خود به مناطق مختلف نوار غزه دستکم۴۴ نفر از جمله ۱۵ کودک و ۲ زن فلسطینی را شهید و بیش از ۳۶۰ نفر دیگر از جمله دهها کودک را زخمی کرد.
در پاسخ به این حملات جنایتکارانه، گروه های مقاومت فلسطین با صدها موشک شهرها و شهرک های صهیونیست نشین در سرزمین های اشغالی به ویژه تل آویو و فرودگاه بن گورین را هدف قرار دادند.
منابع رژیم صهیونیستی اذعان کردند که در طول سه روز نزدیک به یکهزار و ۱۰۰ موشک از نوار غزه شلیک شد.
جنایت تازه صهیونیست ها در غزه با موج محکومیت در سطح بین المللی به ویژه جهان اسلام روبه رو شد و کشورها، مقامات، احزاب و شخصیت های مختلف بر لزوم توقف آن و پاسخگویی رژیم صهیونیستی تاکید کردند.
سرانجام موشکهای مقاومت رژیم صهیونیستی را وادار به پذیرش توافق آتش بس کرد.
این توافق در ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه به وقت محلی (بامداد دوشنبه به وقت تهران) و با میانجیگری مصر اجرایی شد.
نظر شما