«علی جودکی» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، افزود: بیش از ۵۰۰ معدن فعال در استان مرکزی وجود دارد که هر کدام از این معادن دارای ماشینآلات مختلف هستند که نیاز به تعمیرات اساسی دارند و میتوان از ظرفیت هپکو اراک در این جهت استفاده کرد.
وی ادامه داد: همچنین براساس آمار موجود بیش از هفت هزار ماشینآلات راهسازی در کشور وجود دارد که هپکو اراک میتواند تعمیرات این تعداد ماشینآلات را برعهده بگیرد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با بیان اینکه ماشینالات راهسازی وارداتی نیز فرسوده و دست دوم هستند، بیان کرد: این ماشینآلات بعد از مدت زمانی کوتاه نیاز به تعمیرات اساسی دارند که هپکو اراک بهترین ظرفیت برای انجام این کار است.
جودکی اظهار داشت: از ظرفیت شرکت هپکو به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان ماشینآلات میتوان در تعمیرات اولیه و خدمات پس از فروش استفاده کرد.
هپکو در سال ۱۳۵۱ در زمینی به وسعت ۹۰ هکتار با هدف مونتاژ ماشینآلات راهسازی در اراک تاسیس و از سال ۱۳۵۴ شروع به فعالیت کرد.
هپکو ۲۵ نوع ماشینآلات راهسازی از جمله گریدر، لودر و غلتک تولید میکند که هشت نوع از محصولات آن تحت لیسانس کشورهایی چون ژاپن، آلمان، سوئد تولید میشود.
شرکت هپکو در اوج پیشرفت و بالندگی در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد.
بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ در نقاط مختلف استان مرکزی فعالیت میکنند.
استان مرکزی دومین قطب صنایع مادر تخصصی و قطب چهارم صنعت کشور است و از نظر تنوع محصولات صنعتی در کشور آوازه دارد.
نظر شما