احسان شهیر، روز شنبه در حاشیه جلسه گروه کاری اقتصاد گردشگری در دفتر معاونت امور اقتصادی استانداری اصفهان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این گروه، شناسایی موضوعات گردشگری، تعیین زیرساختهای لازم و رفع موانع سرمایهگذاری در این مسیر را در اولویت و اهداف کاری خود قرار داده است.
وی اظهار داشت: گروه مزبور پیرو مصوبه شورای برنامهریزی استان دایر شد و یکی از تصمیماتش تشکیل چهار کمیته مرتبط است تا بتواند در اقتصاد گردشگری که یکی از موضوعات مهم و پیشران در سند آمایش استان است، تاثیرگذار شود.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: مهمترین وظیفه کمیته نخست تحت عنوان "آموزش، فرهنگ سازی و امور بین الملل" فرهنگ سازی و آموزش شهروندان در باره پذیرش و ارائه خدمات به گردشگران و نیز آموزش فعالان عرصه گردشگری است.
وی گفت: هر کس در زیست بوم گردشگری تنفس میکند باید آموزش ببیند و توانمندی هایش ارتقا یابد تا بتواند اقتصاد گردشگری در استان را رقم بزند.
شهپر افزود: در این حوزه بویژه در بخش بینالملل باید برای استفاده از ظرفیت شهرهای خواهرخوانده اصفهان که رایزنان اقتصادی در کشورهای مختلف هستند، برنامهریزی شود.
وی خاطرنشان کرد: مسوولیت و دبیرخانه کمیته اول بر عهده اداره کل تشریفات استانداری است.
شهپر، نام کمیته دوم را "تبلیغات، بازاریابی، برندینگ،.نمایشگاه و رویدادها" خواند که مسوولیت و دبیرخانه آن با اتاق بازرگانی است و در آن برنامهریزی لازم برای برگزاری هفتههای فرهنگی اصفهان در کشورهای مختلف و برعکس صورت میگیرد.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان افزود: مسوولیت کمیته سوم زیر عنوان "برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر اقتصاد گردشگری و صنایع دستی" با دفتر امور اقتصادی استانداری است که همافزایی، همآهنگی و همنوایی بین تمام اعضای زیست بوم اقتصاد گردشگری و صنایع دستی استان را دنبال میکند.
وی یادآور شد: کمیته چهارم با نام "سرمایهگذاری،تسهیل و رفع موانع توسعه گردشگری و صنایع دستی" وظیفه جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی و ایجاد زیرساخت لازم برای سرمایهگذاری و رفع موانع بر سر راه فعالیت آنها را بر عهده دارد.
شهیر با بیان اینکه حوزه گردشگری را نمیتوان تنها با یک دستگاه، یک فرد و یک ارگان اداره کرد، گفت: وظیفه گروه کاری گردشگری آن است که یک نگاه پازلی به اقتصاد گردشگری داشته باشد و با کمک به بخش خصوصی و ایجاد تمهیدات لازم، اتفاقات خوبی را در استان رقم بزند.
استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنا و اثر تاریخی که یکهزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به نامهای میدان امام(نقش جهان)، کاخ چهلستون، باغ فین کاشان و مسجد جامع و سه قنات به نام های "وزوان"،"مزدآباد" و "مون" به ثبت جهانی رسیده، کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی است.
نظر شما