به گزارش خبرنگار ایرنا، بیستم اسفندماه سال گذشته بود که ستاد پاسخگویی الکترونیکی به نامههای مردمی همزمان با هفدهمین سفر استانی رئیسجمهور به مازندران در نمایشگاه بینالمللی نیاوران ساری برپا شد و به تعبیری دیگر این مکان به ستادی برای دریافت درخواستهای مردم در سفر هیات دولت به دیار علویان تبدیل شده بود؛ ستادی که با حضور ۶۰۰ کارشناس به عنوان پاسخگوی برخط و پردازش کننده نامههای مردم استان به رئیسجمهور تشکیل شد و کاربران آن متشکل از نیروهای اداری، وظیفه دسته بندی و ثبت درخواستها و نامههای مردمی به آیت الله رئیسی را برعهده داشتند.
بر اساس آمار اداره کل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران، اکنون تمامی نامههای مردمی به دستگاههای ذیربط ارجاع و روند اجرایی محقق شدن درخواستها انجام شد.
مسوول ستاد پاسخگویی برخط و پردازش نامههای مردمی در هفدهمین سفر استانی رییسجمهور به مازندران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: در جریان سفر رئیسجمهور و هیات دولت به این استان در مجموع ۵۵ هزار و ۳۳۷ مورد تماس تلفنی در قالب بیان مشکلات مردمی و ۲ هزار مورد تماس تلفنی هم در ارتباط با شکایت، ایده و انتقاد از ادارات دولتی ثبت شد.
اسماعیل مهر افزا با بیان این که شهروندان شهرستانهای ساری، قائمشهر و نکا به ترتیب بیشترین فراوانی را از نظر تماسهای تلفنی با سامانه ۱۱۱ سامد داشتند، افزود: کلاردشتیها و عباسیآبادیها در غرب استان مازندران هم کمترین استقبال را در ارایه درخواستهای از طریق این سامانه برخط به نام خود ثبت کردند.
وی تصریح کرد: دریافت تسهیلات قرض الحسنه، کمکهای مالی، وام خود اشتغالی و وام اشتغال چهار درخواست اول مردم مازندران از رئیس جمهور از طریق تماس با سامانه برخط ۱۱۱ در جریان سفر استانی بوده است.
مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری مازندران گفت: ادارات کل امور اقتصادی و دارایی، کمیته امداد امام خمینی(ره)، بانکها و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیشترین تعداد درخواستهای مردمی را داشتند و حدود ۹۰ درصد اجرای نامهها تا حصول نتیجه، مربوط به این دستگاههای اجرایی و خدماتی است.
وی افزود : در زمان حاضر ۱۰۰ درصد از درخواستهای مردمی هفدهمین سفر استانی رئیسجمهور به مازندران در دست اقدام قرار گرفت.
به گزارش ایرنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی، رئیسجمهور در هفدهمین سفر استانی دولت سیزدهم، روز جمعه ۲۰ اسفند وارد استان مازندران شد. بازدید از تعدادی طرح اقتصادی و عمرانی و بازدیدهای سرزده، دیدار با اقشار مردم، دیدار با مجموعه کارشناسان ارشد محیط زیست و همچنین شرکت در شورای اداری استان در سفر یکروزه رئیس جمهور به مازندران برنامهریزی شده بود.
نتیجه نخستین سفر هیات دولت سیزدهم به مازندران تصویب حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار برای حوزه های مختلف بود که از این مبلغ حدود ۶۲۴ میلیارد تومان به صورت نقدی در مرحله اول اختصاص یافت.
استاندار مازندران در روز ۲۸ فروردین ۱۴۰۱ با اعلام تشکیل ستاد ویژه پیگیری مصوبات سفر رییسجمهور به این استان، در حکمی حسین شاهپری را به عنوان مسوول ستاد و بازرس ویژه پیگیری منصوب کرده است.
نظر شما