به گزارش ایرنا، یکسال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم میگذرد، دولتی که به ریاست آیتالله سید ابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولتهای پس از انقلاب، هیچ دولتی بهاندازه دولت سیزدهم و آیتالله رئیسی میراثدار مشکلات، ضعفها و کاستیهای برجایمانده از دولت پیش از خود نبوده است.
وضعیت بد شاخصهای کلان اقتصادی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و بسیاری دیگر از چالشها که ماحصل سیاستگذاریها و اقدامات نادرست سالهای پیش از ۱۴۰۰ بود شرایطی را رقم زد که به گفته آیتالله رئیسی در اولین حضور وی در جلسه هیات دولت که با وزرای دولت قبل برگزار شد، نخستین چالش پرداخت حقوق مردادماه بود!
با اینحال گرچه چالشها بسیار زیاد بوده و هست، اما با همت مسئولان دولت سیزدهم اعم از رئیس جمهور، وزرا و سایر ارکان دستگاه اجرایی، طی یکسال گذشته علاوه بر رفع بسیاری از چالشهای گذشته و تلاش برای ریلگذاری صحیح برای حرکت به سوی شرایط بهتر، اقدامات ارزشمندی نیز در حوزههای مختلف عملکردی صورت گرفته است که به نظر میرسد با گذشت یک سال از استقرار دولت اکنون نوبت به بازخوانی آن رسیده است.
در این گزارش به شکست محرومیت در «سیمرغ» با توسعه راهها و تامین آب آشامیدنی پایدار خواهیم پرداخت.
شهرستان سیمرغ در استان مازندران سالیان سال بود که به دلیل بیرغبتی مسوولان وقت در رفع مشکلات زیرساختی در محرومیت به سر میبرد و مشکلات آب آشامیدنی ناسالم و همچنین راه دسترسی نامناسب دغدغه هایی بود که از دولتهای قبل به دولت مردمی سیزدهم به ارث رسید.
اما در ۲۰ اسفند سال گذشته همزمان با سفر رئیسجمهور به مازندران برای رفع گرفتاریهای این دیار با تخصیص اعتبارات قدم اولیه برداشته شد و اکنون تامین منابع مالی مهمترین گواه توجه و رویکرد مطلوب دولت آیت الله رئیسی در یکسال اخیر در تکمیل زیرساختهای سیمرغ است.
به اعتقاد مسوولان، این تحول بنیادین با تخصیص ۱۶۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور به مازندران به شهرستان سیمرغ در تمامی طرحهای عمرانی و در دست ساخت ملموس و عینیت دارد.
با این وجود شهرستان سیمرغ با برخورداری از ظرفیتهای متعدد در بخشهای مختلف اقتصادی و صنعتی متاسفانه تا قبل از دولت سیزدهم به لحاظ زیرساختی با مشکل جدی مواجه بوده تا این که با طلوع دولت مردمی سیزدهم و با اتخاذ راهبردهای اصولی و توجه اساسی به زیرساختها شده است.
در این ارتباط فرماندار سیمرغ روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت که مردم شهرستان سیمرغ همواره در سالهای گذشته از نبود جاده دسترسی ایمن در محور کیاکلا به بهنمیر گلایه داشتند که با برنامهریزی اصولی و تخصیص ۹۰ میلیارد تومانی اعتبار اکنون تعریض این جاده مرگبار در دست انجام است.
محمدحسین ذکریایی افزود: اجرای چهار بانده شدن جاده کیاکلا به بهنمیر اکنون ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان امسال این جاده به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی از جذب ۳۰ میلیارد تومان از اعتبارت سفر رئیسجمهور به مازندران در ارتباط با بازسازی دیگر محورهای ارتباطی سیمرغ خبر داد و گفت: به طور حتم با ادامه تخصیص اعتبارات، جادههای ایمنی در سال آینده تقدیم مردم این خطه خواهد شد.
فرماندار سیمرغ اضافه کرد: احداث دستگاه پمپاژ آب از دیگر طرحهای مصوب سفر استانی رئیس جمهور به مازندران برای سیمرغ بود که با تخصیص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار اقدام موثری برای تامین آب آشامیدنی این دیار انجام شد.
ذکریایی تصریح کرد: احداث سکو و نصب روشنایی ورزشگاه شهید صمصام طور با تلاش مسئولان محلی و تخصیص اعتبار پنج میلیارد تومانی در دست اجرا است که این طرح حداکثر تا پایان امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی، زهکشی اراضی کشاورزی منطقه دین سر، احداث سالن ورزشی برای دانش آموزان معلول، اصلاح شبکه توسعه آّب روستایی و شهری را از دیگر برنامه های در دست اجرای دولت در شهرستان سیمرغ برشمرد.
شهرستان سیمرغ براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵ برابر با ۱۹ هزار و ۳۷۶ نفر جمعیت دارد.
نظر شما