۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱
کد خبرنگار: 2581
کد خبر: 84858058
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله آغاز شد

۲۷ مرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۱
کد خبر: 84858058
پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله آغاز شد

گنبدکاووس - ایرنا - مرحله نخست پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله در سالجاری با حضور افزون بر ۱۰۰ نفر از نیروهای دستگاه‌های اجرایی، جوامع محلی و دوستداران طبیعت امروز پنجشنبه در محدوده شهرستان گالیکش آغاز شد.

فرماندار گالیکش در حاشیه این برنامه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در نتیجه برگزاری نشست با دستگاه‌های مختلف مرحله نخست پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله در سالجاری با همراهی بخشداری، دهیاران و شورای اسلامی بخش "لوه" و نیروهای میراث فرهنگی، راهداری، منابع طبیعی و محیط زیست شهرستان در کنار تشکل‌های مردم نهاد آغاز شد.

علی جوان حاذق‌خواه ارتقای فرهنگ عمومی نظافت عرصه‌های طبیعی و پرهیز از ریختن زباله و ضایعات انسانی را از مهمترین اهداف اجرای برنامه‌های این چنینی اعلام کرد و گفت: در این برنامه که تا عصر امروز ادامه دارد، نیروهای مردمی از روستای دشت خراسان شمالی هم به تیم‌های حاضر محلق می‌شوند.

وی ادامه داد: با همراهی دوستاران طبیعت پارک ملی گلستان از محل تفرجگاه گلچشن (موزه حیات وحش) به سمت آبشار گلستان از زباله پاکسازی خواهد شد. 

فرماندار گالیکش اظهارداشت: امسال طبق برنامه‌ریزی قرار است در صورت فراهم بودن شرایط ماهی یک بار برنامه پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله با همراهی تشکیل‌های مردمی اجرا شود.

پاکسازی پارک ملی گلستان از زباله آغاز شد

پارک ملی گلستان به عنوان یکی از ذخیره‌گاه‌های زیست کره ثبت شده در میراث جهانی ۱۳۵۰ گونه گیاهی و ۳۰۲ گونه جانوری از جمله نیمی از گونه‌های پستانداران ایران را در بیش از ۹۲ هزار هکتار گستره جای داده است.

این پارک از بهترین زیستگاه‌های پستانداران بزرگی چون پلنگ، خرس قهوه‌ای، گرگ، وشق، مرال، شوکا، گوسفند وحشی و بز وحشی، آهوی ایرانی و گراز بوده و بویژه بخاطر جمعیت فراوان قوچ و میش اوریال معروف است.

پارک ملی گلستان دارای سه نوع آب و هوای متفاوت خشک، نیمه خشک و نیمه مرطوب است که همین ویژگی باعث شده این پارک دارای پوشش گیاهی متنوع از استپ خشک تا جنگل انبوه باشد.

گلستان در سال ۱۳۵۴ نخستین پارک ملی ایران شد که در فهرست میراث جهانی یونسکو به عنوان یکی از ۵۰ ذخیره‌گاه زیست محیطی کره زمین به ثبت رسیده است.

بیشتر گستره پارک در استان گلستان، حدود ۳۴ درصد آن در خراسان شمالی و بخش ناچیزی نیز در سرزمین استان سمنان قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha