۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴
کد خبر: 84859056
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برداشت انجیر دیم از انجیرستان‌های خفر کاهش یافت

۲۹ مرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۵۴
کد خبر: 84859056
برداشت انجیر دیم از انجیرستان‌های خفر کاهش یافت

شیراز-ایرنا-رئیس جهاد کشاورزی خفر گفت: متوسط برداشت انجیر در این شهرستان، یک تن در هکتار است، اما با توجه به بارندگی‌های اخیر و ایجاد خسارت به این انجیرستان‌ها، برداشت این محصول به ۴۰۰ کیلوگرم در هر هکتار رسیده است.

ارسلان صالحی شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به بارش‌های تابستانه در خفر که منجر به خسارت به بخش کشاورزی شد، افزود: بارندگی اخیر سبب کاهش برداشت بخش زیادی از این محصول شد، اما مابقی به صورت انجیر درجه یک و دو راهی بازار می‌شوند.

وی اظهار کرد: شهرستان خفر دومین انجیرستان دیم استان فارس با سطح زیر کشت پنج هزار و ۵٠٠ هکتار انجیر است.

وی ابراز کرد: سازگاری با محیط منطقه، کم‌آب‌بر و متمرکزبودن این انجیرستان‌ها، زمینه را برای سرمایه‌گذاری در بخش تبدیلی و بسته‌بندی فراهم کرده است.

صالحی بیان کرد: تازه‌خوری، استفاده در صنایع کیک، کلوچه، حلوا، شربت و مربا از کاربردهای مهم این میوه بهشتی است که نه تنها راهی بازارهای داخلی، بلکه به کشورهای اوراسیا و اروپایی نیز صادر می‌شود.

به گفته وی برداشت این محصول از اواخر مرداد ماه آغاز شده است و تا اوایل مهرماه نیز ادامه دارد که برای بیش از ۱۰ هزار نفر به صورت فصلی شغل ایجاد کرده است.

شهرستان جهرم در فاصله ۱۹۳ کیلومتری از جنوب شرق شیراز قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha