ابوالفضل قنبری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: به دلیل تغییرات اقلیمی و برداشت بیش از حد آبهای زیرزمینی برای شالیکاری و حفر چاههای غیر مجاز به ویژه در محدوده چاههای تامین آب آشامیدنی شهر، سطح منابع آبی کلاله در ۲ ماه گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است.
وی ادامه داد: طبق اعلام وزارت نیرو برای حفاظت از آبهای زیرزمینی در فاصله ۵۰۰ تا ۲ هزار متر اطراف چاههای آب آشامیدنی هیچ چاه غیر مجازی نباید حفر شود و از چاههای مجاز هم بر اساس پروانه آب استحصال گردد.
رییس اداره آب و فاضلاب کلاله افزود: هشت حلقه چاه و چشمه آقسو برای آبرسانی به مردم شهر کلاله در مدار فعالیت هستند اما همچنان ذخیره مخازن به دلایل ذکر شده روند کاهشی دارد و برای مدیریت آبرسانی از ساعت ۱۲ بامداد تا ۶ صبح خروجی آب کاهش یافته و حدود ۵۰ درصد از سطح شهر درگیر افت فشار میشوند.
قنبری گفت: با کاهش فشار آب در بخشی از نقاط شهر کلاله، آب مناطقی مانند شهرک امام حسین(ع) به طور موقتی قطع می شود که گلایه مردمی را در پی دارد.
وی آب مصرفی مردم شهر کلاله را در فصل تابستان ۱۹۰ لیتر برثانیه اعلام و بیان کرد: هم اینک خروجی مخازن آب شهر ۱۲۰ لیتر برثانیه است و با کمبود ۷۰ لیتر برثانیه آب مواجه هستیم و باید برای جبران این کمبود آب مردم را در ساعاتی از شبانه روز به مدت هشت ساعت قطع میشود.
رییس اداره آب و فاضلاب کلاله افزود: امسال از محل اعتبارات تنش آبی شرکت آب و فاضلاب کشور حفر ۲ حلقه چاه با ۶۴ میلیارد ریال در محدوده مخزن پنج هزار متر مربعی شهر کلاله مصوب شد که حفر یک حلقه آن در شهرک امام علی(ع) آغاز شد و برای شروع عملیات اجرایی حفر چاه در مصلی منتظر انتخاب پیمانکار هستیم.
قنبری از مردم خواست با رعایت راهکارهای مدیریت مصرف به ویژه عدم شستشوی فرش، ماشین، حیاط و پیاده روها، مجموعه آب و فاضلاب کلاله را در امر خدمت رسانی مطلوب یاری کنند.
شهرستان کلاله ۱۳۰ هزار نفر جمعیت دارد که در دو نقطه شهری و ۱۲۰ روستا سکونت دارند.
نظر شما