به گزارش ایرنا، اداره بنادر و دریانوردی قشم روز یکشنبه در اطلاعیه ای اعلام کرد: حرکت شناورها به جزایر یادشده منوط به بهبود شرایط جوی و دریایی و کاهش سرعت باد و تلاطم دریا خواهد بود و هر گونه تغییرات احتمالی در برنامه حرکت شناورها اطلاع رسانی خواهد شد.
شهرستان قشم ۱۹ اسکله مسافری، تجاری و گردشگری دارد.
۹ اسکله گردشگری مجاز در مناطق شیب دراز، کندالو، هنگام، لافت، گورزین، سهیلی، طبل، دهخدا و گوران شهرستان قشم فعالیت میکنند.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر داز توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
جزیره لارک با مساحت حدود ۴۹ کیلومتر مربع چهارمین جزیره بزرگ ایران پس از جزایر قشم، کیش و لاوان است که در جنوب شرقی جزیره قشم و جنوب غربی جزیره هرمز واقع شده است.
فاصله جزیره لارک با جزیره قشم ۱۶ کیلومتر، با بندرعباس ۳۱ کیلومتر، با جزیره هرمز ۲۲ کیلومتر و با جزیره هنگام ۵۱ کیلومتر است.
جزیره هرمز آخرین برآمدگی از رشته کوه های زاگرس در جنوب ایران است که در دوران پیشین آن را جرون، زرون، اوگیریس قدیم، ارموز، هارموزیا، هرموز، ارموص و هرمزیا می نامیدند.
طول محیط جزیره بیضی شکل هرمز ۲۳ کیلومتر و مساحت آن ۴۲ کیلومتر مربع است، کوتاهترین فاصله جزیره هرمز تا شهر بندرعباس هشت کیلومتر، تا اسکله شهید حقانی ۱۸ کیلومتر و تا اسکله شهید ذاکری قشم ۱۹ کیلومتر است.
نظر شما