۲۳۰ واحد صنعتی فارس در دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت

شیراز-ایرنا-سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با اشاره به وضعیت واحدهای صنعتی استان فارس در آستانه هفته دولت گفت: حدود یکسال قبل، از چهار هزار واحد صنعتی در استان فارس حدود ۶۷۰ واحد راکد بودند که ۲۳۰ واحد از این مجموع در دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت.

محسن ربانی‌زاده روز سه‌شنبه در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) استان فارس با اشاره به آغاز هفته دولت در دوم شهریورماه اظهار کرد: باید هفته دولت را غنیمت بشماریم چراکه این هفته فرصتی است که اقدامات و عملکرد دولت عرضه می‌شود.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس به نشست‌های مدیران پاسخگو در استانداری اشاره کرد و گفت: در هر زمان و مکان، مسئولان وظیفه دارند با حضور در رسانه ها،  پاسخگوی مشکلات مردم و جامعه باشند.
این مقام مسئول با اعتقاد به اینکه همه دولت‌ها با هدف خدمت به مردم و با شعارهایی که برگرفته از نیازهای جامعه هستند روی کار می‌آیند، گفت: دولت سیزدهم با رویکرد جدید «با مردم و برای مردم» کار خود را آغاز کرد و با استفاده از ظرفیت‌های مردمی عارضه‌یابی و آسیب‌شناسی کرده و با امکانات و ظرفیت‌های دولت درصدد حل این مشکلات است.
وی، فارس را استانی بسیار خوب با ظرفیت‌های کشاورزی، معدنی و  صنعتی دانست و گفت: استان فارس در حوزه کشاورزی در بخش باغی رتبه اول و در بخش زراعت رتبه دوم کشور را دارد و در حوزه صنعت هم به لحاظ بنگاه‌های اقتصادی از رتبه پنجم کشور بهره می‌بریم.
ربانی‌زاده با بیان اینکه چهار هزار و ۱۵۰ واحد صنعتی در استان فارس وجود دارد، گفت: استان فارس در حوزه معدن هم ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد و از جایگاه چهارم کشور برخوردار است؛ البته در بحث اشتغال در معدن جایگاه هشتم را دارد.
وی اظهار کرد: باید ببینیم معادن را چگونه به بهره‌برداری‌ برسانیم که بتوانیم اشتغال را که دغدغه امروز جامعه است در استان فارس ایجاد کنیم.
وی بیان کرد: با توجه به رکودی که طی سال‌های گذشته در صنعت ایجاد شد، بخش قابل توجهی از صنایع استان یا راکد شدند یا بسیار کمتر از ظرفیت اسمی فعالیت می‌کنند. البته در یک سال نخست سکانداری دولت سیزدهم تلاش بسیاری شده که موانع و مشکلاتی که در بنگاه‌های فعلی است برطرف شود.

برگزاری ۴۷ جلسه کارگروه رفع موانع تولید با حضور استاندار فارس
ربانی زاده گفت: در طول یک سال گذشته حدود ۴۷ جلسه کارگروه رفع موانع تولید با حضور استاندار فارس و با هدف حل مشکلات بنگاه‌های اقتصادی از جمله تأمین مالی و مشکلات اجرایی تشکیل شده است و ۳۰۷واحد اقتصادی مشکلات خود را در این جلسات مطرح کردند.
وی یادآور شد: حدود ۴۶۸ مصوبه در این جلسات داشتیم که حدود ۷۰درصد این مصوبات محقق شده است.
ربانی زاده گفت: خوشبختانه توانستیم از ظرفیت‌های ایجاد شده استفاده کنیم و بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی را به چرخه تولید بازگردانیم؛ این کار ارزشمندی است چراکه اگر این بنگاه‌ها راکد بماند ضرری می‌کنیم که هزینه فرصتی است که مترقب این بنگاه‌هاست‌.
وی اظهار کرد: برنامه‌های متعددی برای استفاده از ظرفیت‌های بالقوه استان داریم و در بخش صنعت، کشاورزی، بازرگانی و مروادات بین‌المللی‌ برنامه‌ریزی مدون و منسجمی انجام شده است.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های بین‌المللی برای رشد و توسعه استان
ربانی‌زاده تراز بازرگانی استان فارس را نیازمند ارتقا دانست و بیان کرد: اتاق بازرگانی فارس بیش از پیش فعال شده است تا بتواند از ظرفیت‌های بین‌المللی به نفع رشد و توسعه استان استفاده کند و دائما میزبان کشورهای متعدد حاشیه خلیج‌فارس و سایر کشورهای همسایه و حتی کشورهای آفریقایی باشد.
وی استفاده از ظرفیت‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس و همچنین کشورهای آفریقایی را از رویکردهای استانداری فارس دانست و گفت: درصدد هستیم مراودات و ارتباطات بازرگانی با سایر کشورها را افزایش دهیم. 

لزوم مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس بر لزوم افزایش صادرات در بخش کشاورزی تأکید کرد و گفت: تنش‌های آبی و مشکلات خشکسالی باعث شده که ما رویکرد خود را تغییر دهیم چرا هنوز هم حوزه کشاورزی به صورت سنتی اداره می‌شود و باغات و زراعت ما به میزان قابل توجهی آب‌بر هستند. بهره‌وری و مدیریت منابع آب ضعیف بوده است که سعی شده با تغییر روش الگوی کشت و برنامه‌ها در حوزه کشاورزی این مشکلات را برطرف کنیم.

تلاش برای ایجاد یک هزار هکتار کشت گلخانه‌ای
وی با اشاره به اینکه بحث کشت گلخانه‌ای به عنوان اولویت استان فارس به شمار می‌رود، گفت: استان فارس در حال حاضر ۶۰۰ هکتار کشت گلخانه‌ای دارد که این ظرفیت منطبق با توان استان نیست لذا تدابیر لازم در این زمینه اتخاذ و امسال ۱۰۰۰ هکتار برای توسعه کشت گلخانه‌ای و تولیدات گلخانه ای پیش‌بینی شده است.
ربانی‌زاده به صدور مجوزهایی در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت: امیدواریم این مجوزها بتواند در عرصه عمل ظهور و بروز پیدا کند و شاهد توسعه خوبی در این حوزه باشیم.
وی با اشاره به اینکه بخش کشاورزی گسترده است، گفت: باید قبل از اینکه بخواهیم در این حوزه صادرات داشته باشیم بتوانیم زنجیره ارزش را کامل کنیم.
ربانی زاده با بیان اینکه استان فارس در بحث دام رتبه چهارم را به خود اختصاص داده‌ است، گفت: با توجه به جمعیت عشایری و مراتع و وسعتی که استان فارس دارد می‌توانیم از این ظرفیت برای توسعه استان بهره ببریم.
وی یادآور شد: در حوزه نفت و گاز و سرمایه‌گذاری در این حوزه هم اقدامات خوبی انجام شده و هنوز هم می‌توانیم برای بهره بردن از ظرفیت استان در این بخش تلاش کنیم.

معاون استاندار فارس:۲۳۰ واحد صنعتی فارس در دولت سیزدهم به چرخه تولید بازگشت

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در بخش دیگری از سخنان خود با اعتقاد به اینکه رسانه‌ها مشاورین خوبی برای مجموعه دولت هستند و می‌توانند با انتقال مسائل و مشکلاتی که در جامعه باعث دغدغه واقعی مردم شده به مسئولین تاثیر بسیاری در حل این مشکلات داشته باشند.
ربانی زاده ادامه داد: رسانه‌ها حلقه وصل مشکلات با مسئولان و زبان گویای مسئولان با مردم و جامعه هستند.
ربانی زاده اضافه کرد: جا دارد تشکر ویژه‌ای از خبرگزاری جمهوری اسلامی داشته باشم که به عنوان خبرگزاری رسمی دولت توانسته تاکنون رسالتی را که برعهده‌اش گذشته شده‌اند به خوبی انجام دهد.
وی بیان کرد: ما نیاز به رسانه‌ها داریم تا بتوانند انعکاس دهنده موارد و موضوعاتی باشد که دولت با برنامه‌ریزی و هدف‌گذاری دنبال می‌کند.
معاون استاندار فارس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محمدعلی رجایی و محمدجواد باهنر گفت: امیدواریم بتوانیم از رفتار و منش این افراد بزرگ که در عرصه دولت و خدمت، الگو و اسوه مردم بودند استفاده کنیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha