به گزارش روز سهشنبه روابط عمومی شورای اسلامی یزد "بیبی فاطمه حقیرالسادات" افزود: قرار است بعد از ماه محرم و سفر، شهردار یزد به همراه تیمی از شورای شهر در شهر مقدس کربلا حاضر شده و رسما از شهردار و استاندار کربلا دعوت شود تا با سفر به شهر یزد از زیرساخت های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و به خصوص مذهبی یزد بازدید کنند تا بحث خواهر خواندگی ۲ شهر به نتیجه برسد.
وی اظهار کرد: باتوجه به حضور عراقی های مقیم یزد و یزدی های مقیم کربلا میتوان نمادهای کربلا و یزد را در این دو شهر تهیه و در معرض دید مردم قرار داد.
حقیرالسادت تصریح کرد: ظرفیت گردشگری به خصوص در حوزه سلامت، مذهبی و تجاری بسیار قابل توجه است که با تشکیل کارگروه مشترک تحت عنوان خواهرخواندگی یزد و کربلا میتوان از این ظرفیت استفاده کرد.
وی گفت: تاسیس نمایشگاه دائمی محصولات استان یزد در کربلا جزو مواردی است که در کنار خواهر خواندگی میتواند اتفاق بیفتد و سرمایه گذاران شهر در حوزه اقتصادی کربلا فعالیت کنند.
رئیس کمیسیون گردشگری، میراث فرهنگی و روابط بین الملل شورای اسلامی شهر یزد ادامه داد: به دلیل ویژگی قدمت و کثرت روضه ها، سبک خاص عزاداری، وجود نخل و تعداد قابل توجه حسینیه هایی که در یزد ثبت شده، این استان بعنوان حسینیه ایران شناخته میشود.
حقیرالسادات یادآور شد: وقتی صحبت از حسینیه ایران است بحث عدالت اجتماعی مطرح است چون حسینیه ها فقط کارکرد عزاداری و مذهبی خاص ندارند بلکه به لحاظ پایگاه اجتماعی، فرهنگی و مکانی برای امور خیریه تاثیرگذار هستند.
وی گفت: دبیرخانه حسینیه ایران از سال ۹۲ توسط تیم مردمی تشکیل شده است و بحث خواهرخواندگی یزد و کربلا را به شورای چهارم ارائه داده است اما متاسفانه پیگیری جدی صورت نگرفت درحالی که این رویداد عزم جدی مسئولان را می طلبد.
تاکنون یزد با هشت شهر کشورهای مختلف قرار داد خواهرخواندگی امضا کرده است.
نظر شما