به گزارش خبرنگار ایرنا، کامران قدس روز سهشنبه در نشست با اصحاب رسانه ابراز داشت: افتتاح سهخانه بهداشت در دامغان، ۲ طرح در گرمسار، یک طرح مربوط به اورژانس ایوانکی و کلنگزنی آغاز عملیات اجرایی ستاد مرکز بهداشت در سمنان از جمله طرحهای آماده افتتاح و کلنگزنی در هفته دولت امسال است.
وی بیان کرد: اکنون ۳۱ مرکز رشد و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعال است و به زودی یک مرکز دیگر فعال میشود.
وی یادآور شد: در زمینه آموزش رشتههای جراحی عمومی، پروتز دندان و مهندسی بافت در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مجوز گرفته و راهاندازی شده است.
قدس اظهار داشت: دانشکده داروسازی نیز در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان راهاندازی شده و دانشجوی بینالمللی پذیرش شده است.
هزینهکرد ۲۷۰ میلیارد ریالی در توسعه فضای بهداشتی و درمانی طی یکسال
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: ۲۷۰ میلیارد ریال برای توسعه فضای بهداشتی و درمانی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته به برکت دولت سیزدهم هزینه شده است.
وی ادامه داد: فضای فیزیکی در زمینه آموزش ۲هزار و ۵۰۰ متر مربع، در زمینه دانشجویی پنجهزار و ۶۰۰ متر مربع، در زمینه بهداشت چهارهزار و ۶۰۰ مترمربع در قالب ۲۰ طرح، ۲هزار متر مربع در قالب ۲۱ طرح در دولت سیزدهم افزوده شده است.
پیک هفتم کرونا در هفته هفتم همچنان در اوج
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان ادامه داد: در هفته هفتم پیک هفتم و در قله پیک هستیم و اکنون شیوع کرونا در اوج است و باید در این شرایط تزریق واکسن علیه ویروس کرونا بیش از پیش جدی گرفته شود.
قدس تصریح کرد: تمام افرادی که حداقل ۶ ماه از تاریخ آخرین دز واکسن کرونایشان میگذرد باید نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
وی یادآور شد: اکنون ۹۴ درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان دز اول، ۸۹ درصد دز دوم و ۶۴ درصد دز سوم واکسن علیه ویروس کرونا را تزریق کردند.
قدس خاطر نشان کرد: اکنون ۴۰ بیمار مبتلا به ویروس کرونا به دلیل وخامت حال در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان بستری هستند که از این تعداد ۱۲ بیمار به دلیل بدحال بودن در بخش مراقبت ویژه پذیرش شدند.
وی افزود: ۸۲ درصد جمعیت بالای پنج سال تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان واکسن علیه ویروس کرونا تزریق کردند.
ارائه خدمات بستری به ۷۳هزار نفر در مراکز درمانی استان سمنان طی یکسال گذشته
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان تصریح کرد: طی یکسال گذشته ۷۳ هزار نفر در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان بستری شدند و ۲۰۰ هزار نفر از خدمات اورژانس بهرهمند شدند.
قدس یادآور شد: ۵۰۰ هزار نفر در کلینیکهای تخصصی تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته پذیرش شدند و ۳۲ هزار عمل جراحی در این مدت انجام شد.
وی افزود: طی یکسال گذشته ۵۰ میلیارد ریال برای تجهیز اورژانس تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هزینه شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: ۶۰ میلیارد تومان برای تامین تجهیزات مراکز درمانی دانشگاه علومپزشکی استان سمنان طی یکسال گذشته هزینه شد که تامین دستگاه سیتو آنژیوگرافی از جمله تجهیزات است.
دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان ۷۵ متخصص نیاز دارد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: استان برای ارتقای ارائه خدمات درمانی حداقل به ۷۵ متخصص نیاز دارد.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان با کمبود نیروی انسانی و اعتبارات مواجه است، اما با تمام توان با وجود کمبودها به دنبال ارائه خدمات به نحو مطلوب به مراجعهکنندگان است.
وی تصریح کرد: برخی افراد با کم لطفی در فضای مجازی به دنبال تخریب و القای ناامیدی بین مردم در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان هستند که این افراد در واقع آب در آسیاب دشمن میریزند.
قدس تاکید کرد: کارکنان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان با تمام توان بدون کمکاری ارائه خدمات مطلوب به مراجعهکنندگان را دنبال میکند.
ارائه خدمات اورژانس به ۲۶ هزار نفر در بیمارستان مهدیشهر
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: ۲۶ هزار نفر در بیمارستان مهدیشهر در بخش اورژانس از زمان آغاز بهرهبرداری(۱۴۰۰) خدمات دریافت کردند.
قدس بیان کرد: ۲۳ هزار نفر در کلینیک بیمارستان مهدیشهر پذیرش شدند و یکهزار و ۱۰۰ نفر نیز در این بیمارستان بستری شدند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی استان سمنان گفت: بیمارستان مهدیشهر فعال است و در حدتوان و ظرفیت به مراجعهکنندگان خدمات ارائه میدهد.
نظر شما