به گزارش خبرنگار ایرنا، روز چهارشنبه با حضور علیرضا شهیدی معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و اسماعیل زاعی کوشا استاندار کردستان شامل شرکت کیمیا توسعه هامون سانا(تولید کننده کره گیر، کباب پز گازی، فر خوراک پزی برقی و جعبه تقسیم) با ظرفیت اسمی تولید ۱۶ هزار دستگاه در سال و اشتغالزایی برای ۱۸ نفر، با سرمایهگذاری ۵۶ میلیارد ریال و با مساحت زیربنای ۹۵۰ مترمربع افتتاح شد.
شرکت پیشرو سورین فن آور فرتاک تولید کننده کننده لوازم برقی خانگی، با ظرفیت اسمی ۳۲۰ هزار دستگاه در سال، اشتغالزایی برای ۱۵۰ نفر و سرمایهگذاری یک هزار میلیارد ریال، دومین طرحی بود که با حضور استاندار به بهرهبرداری رسید.
سومین طرحی که توسط اسماعیل زارعی کوشا افتتاح شد، شرکت الکتریک کیهان سورین بود. این واحد تولیدی طرفیت تولید ۲۱۰ هزار دستگاه لوازم برقی خانگی در سال را دارد و برای ۱۷ نفر شغل ایجاد کرده است. میزان اعتبار هزینه شده برای این طرح ۱۷۸ میلیارد ریال است.
امروز همچنین شرکت شهاب باران پردیس فلک(سازنده خودتراش پلاستیکی، خلال و نخ دندان) با ظرفیت اسمی تولید ۲۵۰ تن در سال و اشتغالزایی برای ۴۱ نفر و با سرمایهگذاری ۱۹۵ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
واحد تولیدی در شهرک صنعتی بانه فعالیت دارد.
استاندار کردستان روز چهارشنبه در بدو ورود به بانه، در گلزار شهدای این شهر حضور یافت و با اهدای گل و قرائت فاتحه به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.
اسماعیل زارعی کوشا در آیین افتتاح شرکت پیشرو سورین فن آور فرتاک گفت: در شهرک صنعتی بانه بحث بر سر کم بودن زمین برای تولید است، بنابراین باید از تمام ظرفیتهای موجود نهایت استفاده برای تولید شود.
وی تولیدات شرکت پیشرو سورین را برندی موفق در کشور با تنوع محصولات دانست و افزود: چنین مجموعههایی باید از سوی دستگاههای اجرایی و مسوول پشتیبانی شوند، چراکه تولید، بالاترین کار خیر است.
شهرستان بانه دارای یک منطقه ویژه اقتصادی و یک شهرک صنعتی است. شهرک صنعتی بانه دارای ۲۰ هکتار مساحت است که ۱۵ هکتار آن زمین صنعتی است.
این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است و ۸۳ قرارداد با سرمایه گذاران به مساحت ۱۵ هکتار در آن منعقد شده است.
۴۹ واحد تولیدی به بهره برداری رسیده در این شهرک صنعتی نیز با سرمایه گذاری یک هزار و ۸۶۴ میلیارد ریال برای یک هزار و ۳۶۵ نفر فرصت شغلی فراهم کردهاند.
همچنین منطقه ویژه اقتصادی بانه دارای ۸۵ هکتار مساحت است که فاز نخست آن دارای ۲۰ هکتار زمین صنعتی است.
این منطقه ویژه اقتصادی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن برخوردار است و تاکنون ۲۵ قرارداد با سرمایه گذاران به مساحت ۱۳ هکتار در آن منعقد شده است.
این منطقه ویژه اقتصادی در زمستان سال ۱۳۹۹ به بهرهبرداری رسید.
شرکت شهرکهای صنعتی کردستان در چهارم اردیبهشت سال ۱۳۷۰ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس شد و تاکنون به سرمایه گذاران و تولیدکنندگان در ۱۲ شهرک، هفت ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی زمین واگذار کرده است.
این شرکت با دارا بودن یک مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، یک هزار و ۴۸۸ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۷۲۰ واحد صنعتی و واحد کارگاهی زمینه اشتغال مستقیم ۱۲ هزار نفر را در استان کردستان فراهم کرده است.
نظر شما