به گزارش خبرنگار ایرنا رضا رنجبر کریمی روز جمعه در آیین گشایش نمایشگاه دستاوردهای مراکز رشد و شرکت های دانش بنیان در دانشگاه ولیعصر رفسنجان که با حضور مرتضی فرخی معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: نخستین مرکز رشد در رفسنجان در سال ۹۱ راه اندازی شد و در حال حاضر ۱۳۵ واحد فناوری در پنج مرکز رشداین شهرستان فعالند که ۷۵ شرکت مربوط به دانشگاه ولیعصر و مابقی در دانشگاههای علوم پزشکی، پژوهشکده پسته کشور، دانشگاه پیام نور و دیگر موسسات علمی شهرستان متمرکز هستند.
وی با اشاره به اینکه یکی از مشکلات شرکت های فناوری در رفسنجان کمبود فضای کارگاهی است اظهار داشت: نیازمند راه اندازی سولههای ۵۰ و ۱۰۰ متر مربعی هستیم که کمک بزرگی در ارتقای شرکتها میکند.
رنجبرکریمی از دیگر مشکلات این شرکت ها نقدینگی عنوان کرد و افزود: این شرکتها به مرحلهای رسیدند که باید وارد تولید انبوه شوند اما تسهیلات بانکی شرایط خیلی سختی دارند که موجب کاهش انگیزه در افراد و نخبگان و اساتید شده است.
وی همچنین بیان کرد: با وجود فقط یک پارک علم و فناوری در استان کرمان، اما نیاز شدید این مهم احساس می شود که تعدادی دیگر ایجاد شود و در رفسنجان با توجه به روند رو به رشد حوزه علم و دانش ایجاد پارک علم و فناوری میتواند در ارتقا شرکت های فناور و نیز تولید، تجاری سازی و صادرات کمک کننده باشد.
محمدرضا جندقی مدیر امور کسب و کارهای نوین مجتمع مس سرچشمه رفسنجان نیز اظهار داشت: در این نمایشگاه شرکت ملی صنایع مس ایران غرفهای در اختیار دارد که شامل دستاوردهای ۲۰ واحد فناور هستند.
وی افزود: مرکز نوآوری شهید ستاری زیرمجموعه شرکت مس است که رسالتش تقویت و رشد دادن استارتآپها در راستای شتاب دهی است.
رفسنجان در ۱۰۰ کیلومتری شمال غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.
نظر شما