۶ شهریور ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵
کد خبرنگار: 2981
کد خبر: 84869046
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۶ طرح عمرانی و خدماتی در بخش مرکزی تنکابن به بهره‌برداری رسید

نوشهر- ایرنا - ۴۶ طرح عمرانی و خدماتی با اعتباری بالغ بر ۱۱۵ میلیارد تومان امروز یکشنبه همزمان با پنجمین روز از هفته دولت در بخش مرکزی شهرستان تنکابن به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، کارخانه گلدان سازی ، اجرای پلاک هوشمند ، طرح هادی ، ساختمان دهیاری روستای جل چلاسر ، آبرسانی به مرکز دهستان میرشمس الدین ، ساماندهی گلزار شهدای چالکش و سلیم آباد از جمله طرح هایی است که به بهره برداری رسید.
بخشدار مرکزی تنکابن در آیین بهره برداری از شبکه آبرسانی به مرکز دهستان میر شمس الدین گفت : مردم این منطقه سال ها با مشکل تامین و توزیع آب آشامیدنی مواجه بودند که با پیگیری های صورت گرفته و انجام ۱۱ کیلومتر لوله گذاری و اصلاح شبکه ، طرح آبرسانی برای این روستا اجرا شد.

ساسان کابلی با بیان این که با بهره برداری از این طرح ۴۰۰ خانوار از نعمت آب شرب بهداشتی بهره مند شدند، افزود : برای اجرای این طرح مبلغ ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
وی اظهار داشت : پروژه های دیگری نیز در حوزه تامین و توزیع آب شرب در حال اجراست که با بهره برداری از آنها مشکلات مردم منطقه در این بخش به حداقل خواهد رسید.
کابلی همچنین هزینه ساخت دهیاری جل چلاسر را حدود ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و اظهار داشت : تلاش ما در دولت مردمی خدمات رسانی بیشتر به منظور ایجاد رضایتمندی بیشتر است و افتتاح این طرح ها می تواند کام مردم را بیش از پیش شیرین سازد.
رونمایی از پلاک هوشمند روستایی در تنکابن
مسئول کدگذاری پست مازندران هم در آیین نصب پلاک هوشمند روستای ولی آباد گفت : از سال ۱۳۹۶ پروژه ملی جی نف یا تولید آدرس استاندارد ملی مکان محور از سوی شرکت ملی پست و با همکاری دستگاه های مختلف در کشور آغاز شد.
مجتبی پورهاشمی با بیان این که در حال حاضر آدرس های مختلفی از سوی دستگاه های تعریف می شود که هزینه بسیاری برای شرکت پست دارد، افزود : پس از آغاز پروژه جی نف، بر اساس تابلوها و نقشه های شهرداری آدرس استانداردی تعریف شد که به صورت رایگان از طریق وب سرویس در اختیار سازمان ها قرار می گیرد.
وی ادامه داد : پروژه جی نف یکی از زیرساخت ها ایجاد شهر هوشمند است و به دنبال الکترونیک شدن خدمات در مازندران هستیم، بنا بر این پیش‌نیاز شهر هوشمند، نصب پلاک های هوشمند کدپستی است تا تمام دستگاه ها بتوانند انتقال اطلاعات داشته باشند.
پورهاشمی با اشاره به این که سه میلیون و ۳۰۰ هزار مکان شهری و روستایی در مازندران داریم ، خاطرنشان کرد : تاکنون ۸۵ درصد هوشمندسازی اماکن شهری در مازندران انجام شده و روستای ولی آباد تنکابن نیز نخستین روستا در زمینه نصب پلاک هوشمند به شمار می رود.
وی استفاده از کدپستی در حوادث و مراجعات اورژانس را یکی دیگر از مزایای کدپستی هوشمند عنوان کرد.

در شهرستان ۱۷۰ هزار نفری تنکابن واقع در غرب مازندران ۱۱۹ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۶۴ میلیارد و ۶۶۵ میلیون تومان در هفته دولت به بهره برداری یا گلنگ زنی می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha