به گزارش خبرنگار ایرنا، «حسن رضانیا» روز دوشنبه در سومین جلسه ستاد برنامه ریزی عفاف و حجاب استان همدان با اشاره به ضرورت ایجاد همگرایی در نقش آفرینی دستگاه های دخیل در حوزه عفاف و حجاب، اظهار داشت: مسئله حجاب به کار گسترده قرارگاه عملیاتی، ارائه ایده های جدید و جهاد تبیین نیاز دارد.
وی با تاکید بر نقش خانواده، مخاطب شناسی، پیوست رسانهای و فضای مجازی در فرهنگسازی مسئله حجاب، تصریح کرد: لازم است با دعوت از افراد صاحب اندیشه و ایده در این حوزه، حرکتی به سمت اقدامات پژوهشی و علمی شکل بگیرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان ظرفیت گروههای جوان و نوجوان برای توسعه، بسط و نهادینه شدن فرهنگ حجاب و عفاف را مطلوب دانست و افزود: حجاب و عفاف از آموزههای مهم دینی است و اقناع سازی جامعه در تحقق آن بسیار تاثیرگذار است.
رضانیا خاطرنشان کرد: قرارگاه عفاف و حجاب استان همدان با ۶ کمیته از اردیبهشت ماه راه اندازی شده و در هر کمیته تاکنون ۲ جلسه داشته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری همدان با تاکید بر اینکه بهبود شرایط به همفکری و همافزایی تمامی دستگاهها و متولیان نیاز دارد، افزود: از این پس نشستهای قرارگاه به طور مرتب برگزار میشود تا ارزیابیها از اقدامات نیز به شکل مستمر ادامه یابد.
رضانیا با تاکید بر اینکه مهمترین مسئله امروز استان همدان بحث کمبود آب است، افزود: استاندار همدان در این خصوص و به رغم تمامی مشکلات مردانه وارد میدان کار شده تا ابرپروژه آبرسانی به همدان احیا و افتتاح شود.
در این نشست اعضای ستاد پیشنهاداتی را درباره ضرورت تدوین طرح برای حرکت در مسیر نهادینه شدن فرهنگ حجاب و عفاف، توجه به برنامهریزیهای مدون برای گروههای سنی مختلف، فراگیر شدن اقدامات حوزه حجاب و عفاف و خروج آن از چارچوب اداری، برخورد با تهدیدات فضای مجازی و تولید محتوای متناسب با حجاب و عفاف، آموزش خانوادهها و اطلاعرسانی به آنان درخصوص عواقب و خطرات بیحجابی، بازنگری در مفهوم حجاب و ارائه برنامههای متفاوت به ویژه در بخش آموزش و ارتقای مهارت خانوادهها در صحبت با نوجوان و جوانان ارائه کردند.
نظر شما