رییس پلیس راهور استان همدان: ۷۴ نقطه حادثه خیز در استان شناسایی شده است

همدان - ایرنا - رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: ۷۴ نقطه حادثه خیز در این استان شناسایی شده که نسبت به اصلاح و آشکار سازی برخی از آنها اقدام شده است.

سرهنگ غلامعلی همایی روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تاکنون ۱۷ نقطه حادثه خیز معابر درون شهری این استان اصلاح شده و ۲۷ نقطه نیز در دست اقدام است.

وی نبود کمربندی را مهمترین مشکل استان همدان از منظر انتظامی دانست و اضافه کرد: این استان محل عبور خودروهای سه استان غربی است بنابراین نیازمند تکمیل ۱۰ درصد باقی مانده کمربندی غربی همدان برای کاهش بار ترافیک مرکز استان است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان ادامه داد: بیشترین میزان تصادفات شهر همدان مربوط به بلوارهای فرودگاه، آیت الله نجفی و ارتش است که مهمترین علت آن گنجایش کم معابر و تردد با سرعت غیرمجاز است.

سرهنگ همایی بیان کرد: تعداد پل های عابر پیاده موجود در همدان به اندازه نیاز نیست همچنین همین تعداد نیز به علت مکانیزه نبودن اغلب آنها مورد استفاده قرار نمی گیرد.

وی یادآوری کرد: اواسط هفته جاری زوج مسن در بلوار نجفی بر اثر برخورد خودروی نیسان جان باختند در حالیکه این افراد با وجود پل عابر پیاده از آن به خاطر مکانیزه نبودن استفاده نکرده بودند.

رییس پلیس راهور استان همدان تاکید کرد: علاوه بر مکانیزه کردن پل های عابر پیاده باید نسبت به نرده کشی وسط بلوار و ایجاد مانع برای عبور عرضی اقدام کرد تا عابر مجبور به استفاده از پل برای عبور از عرض معابر شود.

سرهنگ همایی گفت: ۳۱ هزار و ۴۲۴ تخلف در پنج ماهه ابتدایی سالجاری توسط هفت دوربین ثبت تخلف موجود در شهر همدان ثبت شده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳.۵ برابر افزایش داشته است.

وی اظهار داشت: چهار تکلیف و ماموریت پلیس راهور شامل مدیریت ترافیک با بهره گیری از امکانات روز، روان سازی و مدیریت تردد، کاهش سوانح رانندگی با همکاری ۲۸ دستگاه و پیشگیری از بروز سوانح با تعامل رسانه ها است.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان افزود: نهادینه کردن فرهنگ ترافیک، برگزاری دوره های آموزشی برای کاربران ترافیک و انضباط بخشی از برنامه های اولویت دار پلیس راهنمایی و رانندگی این استان است.

سرهنگ همایی خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تردد ۲۷ درصدی در پنج ماهه سال گذشته اما نبود کمربندی سبب افزایش بار ترافیکی در سطح شهرهای همدان شده است.

وی ادامه داد: این استان بر اساس تعداد پلاک های بومی ۱.۴ درصد خودروهای کشور و ۱.۲ درصد موتورسیکلت ها را در خود جای داده و  ۱.۹ درصد گواهینامه کشور در همدان صادر می شود.

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان گفت: تراکم جمعیتی در کشور ۴۷ و در استان ۹۰ نفر بوده که در این باره این استان رتبه ۹ کشور را دارد.

سرهنگ همایی افزود: پنج ماهه ابتدای سالجاری ۲۳ نفر در سوانح درون شهری استان همدان جان باختند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است همچنین یک هزار و ۸۷۹ نفر مجروح شدند. 

وی اظهار داشت: بررسی فراوانی تصادف بر اساس نوع وسیله نقلیه گویای این است که سهم سواری ها در بروز سوانح ۶۳ درصد، موتورسیکلت ۲۳ درصد، وانت ها ۹ درصد، کامیون سه درصد و مابقی سایر خودروها است. 

رییس پلیس راهنمایی و رانندگی استان همدان یادآور شد: فراوانی مجروحان بر اساس نوع وسیله مقصر، سواری ۶۷ درصد، موتورسیکلت ۲۴ درصد و ۹ درصد مابقی متعلق به کامیون و اتوبوس است.

سرهنگ همایی بیان کرد: درصد تصادف فوتی با توجه به نوع وسیله نقلیه، سواری ۵۰ درصد، وانت ۱۲ درصد، کامیون ۱۱ درصد و موتورسیکلت ۲۷ درصد است.

وی تصریح کرد: ۴۰ درصد مجروحان و متوفیان سوانح درون شهری پنج ماهه ابتدایی سالجاری را عابران تشکیل می دهند همچنین پنج درصد به علت واژگونی خودرو فوت کردند.

سرهنگ همایی با بیان اینکه ۲۶ درصد سوانح از ساعت ۱۲ تا ۱۶ و ۲۷ درصد از ساعت ۱۶ تا ۲۰ رخ می دهد افزود: ۶۱ درصد در بیمارستان، ۳۵ درصد سر صحنه و چهار درصد حین انتقال به بیمارستان فوت کردند

وی بیان کرد: پنج ماهه امسال ۱۴ هزار و ۶۶۵ فقره گواهینامه صادر و همچنین ۵۸۹ دستگاه خودرو اسقاط شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha